Optjen SAS EuroBonus ekstrapoint med Wallmans Copenhagen!

Når du køber billetter (forhåndskøb) til vores Dinnerparty inklusive show, middag, drikkevarer og natklub, optjener du hele 100 EuroBonus-point for hver 100 DKK, du bruger. Dette giver dig mulighed for hurtigt at samle point der vil tage dig med ud på din næste bonusrejse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores Dinnerparty og hjælpe dig med at drage fordel af denne eksklusive fordel.

Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. 

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer og prisændringer.

EN WALLMANS AFTEN

Gør dig klar til et brag af en aften! Vi tager dig med på en fantastisk rejse med fede fortolkninger af ikoniske navne som Michael Jackson, George Michael og Aqua, nervepirrende akrobatik, forførende dans og et heftigt live-band – alt sammen kombineret med et imponerende sceneshow.

Mens du og dit selskab nyder de mange shownumre, vil I få serveret en lækker 4-retters middag. Der vil også være små pauser mellem shownumrene i løbet af aftenen, som vil give jer rig lejlighed til at hyggesnakke og nyde alle indtryk.

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? Traditionen tro fejrer vi aftenens æresgæster med masser af kærlighed, konfetti og ekstra opmærksomhed.

CAKE kulminerer med et brag af finalenummer, som fyrer op under hele salen. Finalen sparker samtidig gang i festen i natklubben, hvor du og dit selskab kan gi’ den gas på dansegulvet.

Velkommen til Wallmans nye Dinnerparty CAKE! 


ANMELDERNE SIGER BL.A.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ “En sand eksplosion af underholdning”, 2700-Netavisen

⭐⭐⭐⭐⭐ “Et show i verdensklasse”, Kulturinformation

⭐⭐⭐⭐⭐ “Sang, dans og akrobatik for fuld udblæsning”, Frederiksborg Amts Avis

⭐⭐⭐⭐⭐ “En kaloriebombe af fest og farve”, Det sku’ du se

⭐⭐⭐⭐⭐ “Hele showet lykkes til perfektion”, Ungt Teaterblod

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Cirkusnyt

⭐⭐⭐⭐⭐ Kulturtid

⭐⭐⭐⭐⭐ CPH Culture