Støt Brysterne

Støt Brysterne | Wallmans Dinnershow

Støt Brysterne

Wallmans støtter brysterne! Støt brysterne sløjfe

Støt brysterne med 160 kr. pr. billet til Wallmans anmelderroste show!

Brystkræft rammer hver 9. danske kvinde, og det er derfor vigtigt, at der hele tiden forskes i bedre behandlingsformer. Støt Brysterne er en af de mest succesfulde fundraising bevægelser i nyere tid: i løbet af de sidste 13 år er der blevet indsamlet mere end 156 mio. støttekroner til kampen mod brystkræft.


Hvad gør Wallmans

Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Wallmans støtter med 160 kr. pr. billet, som går ubeskåret til Støt Brysterne samt byder dig på et glas bobler til hele selskabet, hvis du køber billetter til en af følgende dage:

  • Torsdag den 28. september 2017
  • Fredag den 29. september 2017
  • Lørdag den 30. september 2017
  • Torsdag den 5. oktober 2017
  • Fredag den 6. oktober 2017
  • Lyserød lørdag den 7. oktober 2017

Gælder kun på billetter i kategori 1 (sofarækken), A og B med Wallmans menu (eller vegetar). Vi støtter med halvdelen, hvis der købes til børn under 18 år, dvs. 80 kr. pr. billet. Book senest den 3. oktober 2017.

Kan ikke kombineres med andre fordele, rabatter og bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger.  


Priser og bestilling

Bestil dine billetter allerede i dag via telefon 3316 3700 eller send en e-mail til wecare@wallmans.com.

Se priser og salsplan her.


MENU

Find vores menu- og vinkort her.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans standardmenu.