Forbrugsforeningen

Oplev spektakulært Dinnershow og få 10% bonus!

Som medlem af Forbrugsforeningen får du 10% bonus på billetter og drikkevarer, når du betaler med Forbrugsforeningskortet!

Forbrugsforeningens logo

Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I nyder en udsøgt 4-retters middag, får I serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut festen af med masser af dans til tidens største hits i Cirkusbygningens natklub THE STAGE!


Forbrugsforeningen

HUSK! I hele november og december får du 10% på Wallmans Dinnershow med et twist af jul! Inviter venner, familie eller kolleger med til den perfekte julefrokost, som byder på 4 timers show, 4-retters udsøgt julemiddag og festlig natklub!

Læs mere om den perfekte julefrokost her.


BETINGELSER

  • Kortet kan kun benyttes ved booking og betaling direkte hos Wallmans Customer Care på 33163700 – Husk at oplyse at du skal betale med dit Forbrugsforeningskort når du bestiller.
  • Såfremt du betaler dine billetter med andre kort end Forbrugsforeningen, har vi desværre ikke mulighed for at ændre dette efterfølgende.
  • Alle drikkevarer der bestilles på aftenen kan betales med kortet og dermed opnås der også bonus.
  • Er der tale om en speciel kampagne, oplys venligst kampagnekoden fra annoncen/tilbuddet.
  • Det er ikke muligt at kombinere betaling med forbrugsforeningskortet med andre rabatter, tilbud eller bonusordninger.