Danske Seniorer

Få 10% rabat hos wallmans som medlem af danske seniorer!

Forkæl dig selv og dine venner eller familie med en unik oplevelse for samtlige sanser i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I kan nyde en velsmagende 4-retters middag, får I samtidig serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel.

Glæd jer til en fantastisk hyldest til Adele, et sexet og hæsblæsende AC/DC-medley og ikke mindst en medrivende og moderne fortolkning af højdepunkter fra musicalklassikeren West Side Story. Spektakulær akrobatik og artisteri er der heller ikke sparet på. Læs mere om showet her.

Velkommen til en storslået totaloplevelse, som allerede starter i indgangen med skøn musik!


SÅDAN får du 10% rabat HOS WALLMANS

Som medlem af Danske Seniorer får du 10% rabat på Dinnerparty-billetter. For at udløse rabatten skal du oplyse bookingkoden “DS Wallmans”, når du booker.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. 


Book billetter

Ring på på telefon 3316 3700, e-mail wecare@wallmans.com eller book online. Husk at oplyse bookingkoden “DS Wallmans”, når du booker billetter.

Se priser og salsplan her.