Et SUVERÆNT FESTFYRVÆRKERI 

Nytårsfest 2021

Sæt punktum for 2021 med en fantastisk nytårsaften! Wallmans sætter alle sejl til i Cirkusbygningen på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri lige i hjertet af København! 

Glæd dig til et internationalt musikalsk show, svimlende artisteri og medrivende performance under Cirkussalens magiske kuppel.

nytårsaften med lækker middag

Nyd en lækker 5-retters nytårsmenu, mens artisterne med glæde og blink i øjet serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af Cirkussalen

Menuen nytårsaften skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu nytårsaften, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

ET MUSIKALSK OVERFLØDIGHEDSHORN 

Wallmans show er en forførende blanding af store oplevelser, latter, spænding og overraskelser! Glæd dig til fantastiske musikalske fortolkninger af Queen og Eurythmics, crazy comedy, dans og imponerende cirkusakrobatik.

Mød også den charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens, og den prisbelønnede og helt unikke cirkusartist David, der med sin rå macho-energi tager salen med storm.

Showet kommer til at kulminere i en bragende finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er festen i gang i Københavns hotteste natklub! We will rock you!

Nytårsfesten inkluderer:

*Boblerne er ikke inkluderet i prisen, dette er noget Wallmans byder sine gæster på.

Book billetter til nytårsfest i Wallmans

Det er desværre ikke muligt at booke billetter til årets julefrokost endnu. Kontakt Customer Care på telefon 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com for at komme på venteliste.

Aldersgrænsen for nytårsaften i Wallmans er 12 år. Børn og unge under 18 år må ikke indtage alkohol.

Dit selskab skal være mindst 4 personer, hvis I ønsker at booke billetter til kategori Sofa.

Såfremt du har behov for en plads til kørestole, ønsker at forudbestille drikkevarer, melde allergier eller har øvrige spørgsmål, bedes du kontakte Wallmans direkte.

PROGRAM

Kl. 17.00

Dørene til Cirkusbygningen åbnes

KL. 17.30

Seating i Cirkussalen

KL. 18.00

Dørene til i Cirkussalen lukkes

KL. 18.00 – 18.15

Dronningens Nytårstale

KL. 18.15 – 23.00

Dinnerparty med lækker 5-retters middag. Drikkevarer købes separat. Vi anbefaler at forudbestille dem, så de er klar ved ankomst

KL. 23.00 – 23.55

DJ og dans

KL. 23.55 – 24.00

Countdown – GODT NYTÅR!

KL. 24.00 – 4.00

THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen
(THE STAGE New Year Afterparty åbner for nye gæster kl. 1.00).

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nytårsfest med hotelovernatning

Kommer du langvejs fra, så kan du bestille en af vores hotelpakker. På den måde kan du kombinere en fantastisk nytårsaften hos Wallmans med et hotelophold i gåafstand til Cirkusbygningen.