31. december

Nytårsfest

 

 

Find billetter Show, middag & natklub

Den perfekte nytårsfest i København 2018

Leder du efter det perfekte nytårsarrangement til din nytårsfest? Hold nytårsaften hos Wallmans i Cirkusbygningen, hvor du kan se frem til en unik totaloplevelse i magiske rammer.

Hos Wallmans sætter vi alle sejl til på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri i hjertet af København. Sæt punktum for 2018 med et brag af en nytårsfest med udsøgt 5-retters middag, storslået show & natklub.

Nytårsfest med Wallmans Dinnershow

Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en storslået oplevelse til vores nytårsarrangement. Oplevelsen starter allerede ved indgangen, – artisterne og den magiske atmosfære venter lige på den anden side af døren.

Det nye anmelderroste show URBAN NIGHTS skydes i gang af et helt enestående shownummer. Til sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. Læs mere om showet her.

Menu og vin til nytårsaften

Nyd en udsøgt 5-retters nytårsmenu, og kom helt tæt på artisterne når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af den storslåede Cirkussal.

Menuen nytårsaften skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu nytårsaften, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Se vores menukort til nytårsaften her.

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.
Se drikkevarer her.

NYTÅRSAFTEN MED DANS TIL DEN LYSE MORGEN

Bare rolig nytårsfesten er ikke slut, når showet og nytårsmiddagen er indtaget. Nytårsfesten fortsætter til Afterparty i byens festligste natklub THE STAGE, hvor du kan se frem til en nat med overraskelser, magi og store oplevelser.

Forsæt din nytårsaften med dans, når vores DJ spiller hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag. Du kan allerede nu se frem til at danse til de største hits gennem tiderne og nyde lækre cocktails til årets nytårsfest. På THE STAGE fortsætter nytårsfesten efter rådhusklokkerne har lydt og lige til den lyse morgen i selskab med tusind andre festglade gæster. Læs mere om vores Afterparty nytårsaften her.

Vores nytårsarrangement er en totaloplevelse, du ikke finder noget andet sted i byen. Vælger du at fejre din nytårsaften hos Wallmans, kan du altså se frem til et brag af en fest!

Kommer du langvejs fra, kan du oplagt bestille en af vores hotelpakker. På den måde kan du kombinere en storslået nytårsaften hos Wallmans med et hotelophold i gåafstand til Cirkusbygningen. Desuden opnår du unikke fordele, hvis du booker billetter til Wallmans nytårsarrangement sammen med en hotelovernatning. Se vores hotelpakker her og find din favorit.

Aftenen inkluderer:

  • Entré
  • Garderobe
  • Velkomstdrink under Dronningens Nytårstale
  • Dinnershow
  • 5-retters nytårsmenu
  • Kaffe / te
  • Champagne & kransekage
  • THE STAGE New Year Afterparty

Book dine billetter til årets nytårsfest

Hold årets nytårsfest i Cirkusbygningen og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af. Kontakt os på telefon 3316 3700 allerede i dag, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller book online.

Se vores særlige salsplan for nytårsaften her.

Glæd jer til en nytårsaften med udsøgt 5-retters middag, storslået underholdning og masser af festfyrværkeri. Det bliver uden tvivl et nytårsarrangement, du ikke vil glemme.

Programmet for aftenen

KL. 17.00

Dørene åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren

KL. 17.30

Salen åbner – seating

KL. 18.00

Dørene til salen lukkes

KL. 18.00 – 18.15

Dronningens Nytårstale

KL. 18.15 – 23.00

Dinnershow med udsøgt 5-retters menu. Drikkevarer købes separat*

KL. 23.55 – 00.00

Count down – GODT NYTÅR!

KL. 00.00 – 05.00

THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen

OBS: Aldersgrænsen for nytårsaften i Wallmans er 12 år (børn og unge under 18 må ikke være i natklubben efter kl. 00.15).