festfyrværkeri den 31. december 2020

Nytårsfest

SÆT PUNKTUM FOR 2020 MED ET BRAG AF EN NYTÅRSFEST

Wallmans sætter alle sejl til i Cirkusbygningen på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri i hjertet af København! Forkæl dig selv og dine venner med et storslået nytårsarrangement.

Glæd jer til et internationalt musikalsk show, svimlende artisteri og medrivende performance under Cirkussalens magiske kuppel.

En oplevelse for alle sanser

Nyd en fantastisk 5-retters nytårsmenu, og kom helt tæt på artisterne når de med glæde og blink i øjet serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af Cirkussalen.

Menu- og vinkort er endnu ikke klar.

Menuen nytårsaften skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu nytårsaften, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Partystemning til den lyse morgen

Fortsæt festen i byens største og festligste natklub med DJ og overraskelser, hvor I kan danse til de største hits gennem tiderne frem til i dag og nyde lækre cocktails.

Her kan I feste igennem fra rådhusklokkerne har lydt og lige til den lyse morgen i selskab med tusind andre festklædte og feststemte gæster.

Nytår hos Wallmans er kort sagt en totaloplevelse og en partystemning, du ikke finder noget andet sted i byen!

ET MUSIKALSK OVERFLØDIGHEDSHORN DER FÅR DIG OP AF STOLEN!

Vores show byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Glæd dig til et sandt festfyrværkeri af et show med crazy humor i særklasse, magi og imponerende cirkusartisteri som du ikke har set det før.

Vi river dig med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen!

Showet slutter med et brag af en finale, når den samlede artistgruppe går amok i sang, dans og artisteri.

Læs mere om showet her.

Nytårsfesten inkluderer:

Book dine billetter til årets nytårsfest

Vi har endnu ikke åbnet for billetsalget til nytår 2020. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en mail til wecare@wallmans.com for at komme på en venteliste. Så får du direkte besked, når du kan købe billetter.

PROGRAM

KL. 17.00

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Medrivende underholdning i foyeren

KL. 17.00 – 18.00

Seating i Cirkussalen

KL. 18.00

Dørene til Cirkussalen lukkes

KL. 18.00 – 18.15

Dronningens Nytårstale

KL. 18.15 – 23.00

Dinnerparty. Den 5-retters nytårsmenu serveres og nydes under og mellem shownumrene. Drikkevarer købes separat. Vi anbefaler at forudbestille dem, så de er klar ved ankomst

KL. 23.00 – 23.55

DJ og dans

KL. 23.55 – 00.00

Count down – GODT NYTÅR!

KL. 00.00 – 04.00

THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen
(THE STAGE New Year Afterparty åbner for nye gæster kl. 1.00).

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

OBS: Aldersgrænsen for nytårsaften i Wallmans er 12 år (børn og unge under 18 må ikke være i natklubben efter kl. 00.15).

Nytårsfest med hotelovernatning

Kommer du langvejs fra, så kan du bestille en af vores hotelpakker. På den måde kan du kombinere en fantastisk nytårsaften hos Wallmans med et hotelophold i gåafstand til Cirkusbygningen. Se vores hotelpakker her.