Et SUVERÆNT FESTFYRVÆRKERI 

Nytårsfest 2022

Sæt punktum for 2022 med en fantastisk nytårsaften! Wallmans sætter alle sejl til i Cirkusbygningen på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri – lige i hjertet af København! 

Glæd dig til et internationalt musikalsk show, svimlende artisteri og medrivende performance under Cirkussalens magiske kuppel. 

EN OPLEVELSE FOR ALLE SANSER 

Nyd en lækker 5-retters nytårsmenu, mens artisterne serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af Cirkussalen. 

Det er muligt at vælge mellem 5 forskellige menuer. Hertil kan du supplere din menu med en række lækre små retter eller vælge at udskifte din suppe eller tapastallerken med nogle skønne alternativer. Alle tillægspriser er angivet pr. person.

Menuen nytårsaften skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu nytårsaften, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af forskellige drikkevarer; gode vine, specialøl og lækre cocktails (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen).

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Nytårsmenuen for 2022 er ikke klar endnu.

ET MUSIKALSK OVERFLØDIGHEDSHORN 

Glæd dig til blændende musikalske fortolkninger af kunstnere som Whitney Houston, Elvis og Abba, et heftigt live-band, forførende dans, crazy humor og nervepirrende akrobatik.

Showet kulminerer i en bragende finale, der samtidig sparker gang i festen i natklubben. GODT NYTÅR!

Nytårsfesten inkluderer:

*Champagne er ikke inkluderet i prisen, dette er noget Wallmans byder sine gæster på.

Book billetter til nytårsfest i Wallmans

Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online

De fleste af bordene i Cirkusbygningen er 6 eller 8 mandsborde, så vi anbefaler, at du samler vennerne og booker et helt bord. Kan I ikke fylde et helt bord, må I forvente at skulle dele jeres bord med et andet selskab – det kan kun blive ekstra festligt!

Aldersgrænsen for nytårsaften i Wallmans er 12 år. Børn og unge under 18 år må ikke indtage alkohol.

Såfremt du har behov for en plads til kørestole, ønsker at forudbestille drikkevarer, melde allergier eller har øvrige spørgsmål, bedes du kontakte Wallmans direkte.

PROGRAM

Kl. 17.00

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 17.30

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.00

Dørene til i Cirkussalen lukkes

KL. 18.00 – 18.15

Dronningens Nytårstale

KL. 18.15 – 23.00

Dinnerparty med lækker 5-retters middag. Drikkevarer købes separat. Vi anbefaler at forudbestille dem, så de er klar ved ankomst

KL. 23.00 – 23.55

DJ og dans

KL. 23.55 – 24.00

Countdown – GODT NYTÅR!

KL. 24.00 – 4.00

Cirkusbygningens New Year Afterparty åbner for nye gæster kl. 01.00).

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nytårsfest med hotelovernatning

Kommer du langvejs fra, så kan du bestille en af vores hotelpakker. På den måde kan du kombinere en fantastisk nytårsaften hos Wallmans med et hotelophold i gåafstand til Cirkusbygningen.