Nytårsfest

 

 

Find billetter Show, middag & natklub

Storslået nytårsfest i København

Leder du efter det perfekte nytårsarrangement til din nytårsfest? Hold nytårsaften hos Wallmans – vi arrangerer en fantastisk nytårsfest med alt, hvad det indebærer.

Hos Wallmans sætter vi alle sejl til i Cirkusbygningen på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri i hjertet af København. Sæt punktum for 2018 med et brag af en nytårsfest med udsøgt 5-retters middag, storslået show og natklub.

En totaloplevelse for alle sanser

Vælger du at fejre nytår i København til vores nytårsarrangement, kan du se frem til en totaloplevelse for samtlige sanser. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig og nyde showet, så sørger vi for resten. Nyd en udsøgt 5-retters nytårsmenu, og kom helt tæt på artisterne når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af den storslåede Cirkussal. Glæd jer til et internationalt show med hårrejsende musikalske fortolkninger, forførende dans, svimlende artisteri og medrivende performance under Cirkussalens magiske kuppel. Sagt med andre ord – det bliver en nytårsaften, du sent vil glemme.

Kommer du langvejs fra, kan du oplagt bestille en af vores hotelpakker. På den måde kan du kombinere en storslået nytårsaften hos Wallmans med et hotelophold i gåafstand til Cirkusbygningen. Desuden opnår du unikke fordele, hvis du booker billetter til Wallmans nytårsarrangement sammen med en hotelovernatning. Se vores hotelpakker her og find din favorit.

Wallmans artister

Dansere

NYTÅRSAFTEN MED DANS TIL DEN LYSE MORGEN

Bare rolig nytårsfesten er ikke slut, når showet og nytårsmiddagen er indtaget. Nytårsfesten fortsætter skam til Afterparty i byens største natklub THE STAGE, hvor du kan se frem til flere overraskelser og magi.

Forsæt din nytårsaften med dans, når vores DJ spiller de svedigste ørehængere. Du kan allerede nu se frem til at danse til de største hits gennem tiderne og nyde lækre cocktails til årets nytårsfest. På THE STAGE fortsætter nytårsfesten efter rådhusklokkerne har lydt og lige til den lyse morgen i selskab med tusind andre festklædte og feststemte gæster. Læs mere om vores Afterparty nytårsaften her.

Vores nytårsarrangement er kort sagt en totaloplevelse og en partystemning, du ikke finder noget andet sted i byen. Vælger du at fejre din nytårsaften hos Wallmans, kan du altså se frem til et brag af en fest!

DJ

Dancefloor

Menu til nytårsaften

Menuen nytårsaften skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu nytårsaften, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Se vores menukort til nytårsaften her.

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.
Se drikkevarer her.

Book dine billetter til årets nytårsfest

Hold årets nytårsfest i Cirkusbygningen og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af. Kontakt os på telefon 3316 3700 allerede i dag, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller book online.

Glæd jer til en nytårsaften med udsøgt 5-retters middag, storslået underholdning og masser af festfyrværkeri. Det bliver uden tvivl et nytårsarrangement, du ikke vil glemme.

Programmet for aftenen

KL. 17.00

Dørene åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren

KL. 17.30

Salen åbner – seating

KL. 18.00

Dørene til salen lukkes

KL. 18.00 – 18.15

Dronningens Nytårstale

KL. 18.15 – 23.00

Dinnershow med udsøgt 5-retters menu. Drikkevarer købes separat*

KL. 23.55 – 00.00

Count down – GODT NYTÅR!

KL. 00.00 – 05.00

THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen

Obs: Aldersgrænsen for nytårsaften i Wallmans er 12 år (børn og unge under 18 må ikke være i natklubben efter kl. 00.15).

*Vi anbefaler at forudbestille lidt til bordet, som står klar ved ankomst.