festfyrværkeri den 31. december 2020

Nytårsfest

Nytårsfest 2020 i Wallmans

Sæt punktum for 2020 med et brag af en nytårsfest! Wallmans sætter alle sejl til i Cirkusbygningen på årets sidste aften og byder på det største og festligste dinnerparty i hjertet af København.

nytårsfest med lækker middag

Nyd en lækker 5-retters nytårsmiddag, og kom helt tæt på artisterne når de med glæde og blink i øjet serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af Cirkussalen.

Se menu- og vinkort.

Menuen nytårsaften skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu nytårsaften, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

En fest DER FÅR DIG OP AF STOLEN

I Wallmans kan du og dine venner glæde jer til en aften med ultimativ feststemning. Oplev vores internationale dinnerparty fyldt med musik af bl.a. Eurythmics og Queen, crazy humor, magi og imponerende cirkusartisteri.

Vi river dig med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og meget mere!

Partystemning til den lyse morgen

Fortsæt festen i byens største og festligste natklub med DJ og overraskelser, hvor I kan danse til de største hits gennem tiderne frem til i dag og nyde lækre cocktails.

Her kan I feste igennem fra rådhusklokkerne har lydt og lige til den lyse morgen i selskab med tusind andre festklædte og feststemte gæster.

Nytår hos Wallmans er kort sagt en totaloplevelse og en partystemning, du ikke finder noget andet sted i byen!

Nytårsfesten inkluderer:

Book billetter til nytårsfest i Wallmans

Book billetter til Københavns mest spektakulære nytårsfest på telefon 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book online.

PROGRAM

KL. 17.00

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Medrivende underholdning i foyeren

KL. 17.00 – 18.00

Seating i Cirkussalen

KL. 18.00

Dørene til Cirkussalen lukkes

KL. 18.00 – 18.15

Dronningens Nytårstale

KL. 18.15 – 23.00

Dinnerparty. Den 5-retters nytårsmenu serveres og nydes under og mellem shownumrene. Drikkevarer købes separat. Vi anbefaler at forudbestille dem, så de er klar ved ankomst

KL. 23.00 – 23.55

DJ og dans

KL. 23.55 – 00.00

Count down – GODT NYTÅR!

KL. 00.00 – 04.00

THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen
(THE STAGE New Year Afterparty åbner for nye gæster kl. 1.00).

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

OBS: Aldersgrænsen for nytårsaften i Wallmans er 12 år (børn og unge under 18 må ikke være i natklubben efter kl. 00.15).

Nytårsfest med hotelovernatning

Kommer du langvejs fra, så kan du bestille en af vores hotelpakker. På den måde kan du kombinere en fantastisk nytårsaften hos Wallmans med et hotelophold i gåafstand til Cirkusbygningen.