31. december

Nytårsfest i København

 

 

Find billetter Show, middag & natklub

SÆT PUNKTUM FOR 2018 MED ET BRAG AF EN NYTÅRSFEST

Wallmans sætter alle sejl til i Cirkusbygningen på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri i hjertet af København! Forkæl dig selv og dine venner med et storslået nytårsarrangement.

Glæd jer til et internationalt musikalsk show, svimlende artisteri og medrivende performance under Cirkussalens magiske kuppel.

En oplevelse for alle sanser

Nyd en fantastisk 5-retters nytårsmenu, og kom helt tæt på artisterne når de med glæde og blink i øjet serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af Cirkussalen.

Menuen til nytårsaften er endnu ikke klar.

Vinkortet til nytårsaften er endnu ikke klar.

Menuen nytårsaften skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til din menu nytårsaften, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Vi anbefaler at forudbestille lidt drikkevarer, som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Partystemning til den lyse morgen

Fortsæt festen i byens største og festligste natklub med DJ og overraskelser, hvor I kan danse til de største hits gennem tiderne frem til i dag og nyde lækre cocktails.

Her kan I feste igennem fra rådhusklokkerne har lydt og lige til den lyse morgen i selskab med tusind andre festklædte og feststemte gæster.

Nytår hos Wallmans er kort sagt en totaloplevelse og en partystemning, du ikke finder noget andet sted i byen!

ET MUSIKALSK OVERFLØDIGHEDSHORN DER FÅR DIG OP AF STOLEN!

Wallmans nye show DARK ROMANCE er en forførende blanding af store oplevelser og sanseindtryk! Glæd dig til helt nye og storslåede musikalske fortolkninger, moderne dans og imponerende cirkusartisteri som du ikke har set det før.

Oplev en række topunderholdende shownumre og et spektakulært sceneshow. Vi kan allerede nu løfte sløret for, at showet kommer til at kulminere i en bragende Queen-finale, som får dansegulvet til at eksplodere! Så er byens bedste fest i gang i Københavns festligste natklub! We will rock you!

Læs mere om showet her.

Nytårsfesten inkluderer:

  • Entré
  • Garderobe
  • Velkomstdrink under Dronningens Nytårstale
  • Dinnershow
  • 5-retters nytårsmenu
  • Kaffe / te
  • Champagne & kransekage
  • THE STAGE New Year Afterparty

Book dine billetter til årets nytårsfest

Det er ikke muligt at købe billetter til nytår 2019 endnu. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en e-mail til wecare@wallmans.com for at blive skrevet på en venteliste. Så kontakter vi dig, når billetterne sættes til salg.

Programmet for aftenen

KL. 17.00

Dørene åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren

KL. 17.30

Salen åbner – seating

KL. 18.00

Dørene til salen lukkes

KL. 18.00 – 18.15

Dronningens Nytårstale

KL. 18.15 – 23.00

Dinnershow med udsøgt 5-retters middag. Drikkevarer købes separat*

KL. 23.55 – 00.00

Count down – GODT NYTÅR!

KL. 00.00 – 05.00

THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen

OBS: Aldersgrænsen for nytårsaften i Wallmans er 12 år (børn og unge under 18 må ikke være i natklubben efter kl. 00.15).

Nytårsfest med hotelovernatning

Kommer du langvejs fra, kan du oplagt bestille en af vores hotelpakker. På den måde kan du kombinere en storslået nytårsaften hos Wallmans med et hotelophold i gåafstand til Cirkusbygningen. Desuden opnår du unikke fordele, hvis du booker billetter til Wallmans nytårsarrangement sammen med en hotelovernatning.

Se vores hotelpakker her og find din favorit.