Natklub

Natklub i København | THE STAGE

 

 

Eksklusiv natklub i københavn

Kom og fest med os i den største og mest festlige natklub i hjertet af København. Natklubben er en del af vores ikoniske Cirkusbygning, så der er garanti for en aften med sjov, magi og overraskelser for dig og dine venner.

ALTID FEST I CIRKUSBYGNINGEN!

Når Wallmans artister slutter Dinnershowet af med en bragende finale, betyder det ikke at festen er forbi. Tværtimod! Som gæst til vores Dinnershow får du inkluderet ekstra underholdning og store oplevelser i billetprisen. I samme sekund showet slutter, tager dansemusikken fra natklubben over, og dansegulvet fyldes med feststemte gæster. Her spiller vi de største hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag.

FESTSTEMNING I VORES BARER MED LÆKRE DRINKS

Lad feststemningen fortsætte i en af de to store barområder, hvor vores dygtige og charmerende bartenderne er klar til at opfylde jeres ønsker. Vores drinkskort byder på et bredt udvalg af farverige cocktails, lækker champagne, kolde øl og udsøgte vine. Udvalget er stort og fristende, uanset hvad I foretrækker. Ved barerne er der rig mulighed for at du og dine venner kan sidde og nyde jeres aften med god udsigt ud over dansegulvet, hvor festen er i fuld gang.

Se vores udvalg af drinks og cocktails her.

Se vores drinkspakker her.

DE STØRSTE HITS FRA DJ’EN

Hver fredag og lørdag kan I opleve vores topprofessionelle DJ på THE STAGE, som sørger for ultimativ feststemning på dansegulvet. Han er klar til at spille de største hits, så der er lagt op til en aften med masser af god musik og overraskelser.

Vi gør opmærksom på, at lukketiden for natklubben afhænger af hvor mange gæster, der tager del i festen. Hvis der er mange festglade gæster og stemningen er i top, så holder vi åbent til den lyse morgen, som andre natklubber og diskoteker gør.

Læs mere om THE STAGE her.

BILLETTER TIL THE STAGE – NATKLUB I KØBENHAVN

Har du ikke været til Wallmans Dinnershow, har du og dine venner alligevel mulighed for at opleve Københavns mest festlige natklub. Natklubben åbner klokken 23.00 og der er gratis adgang i perioden 25. august 2018 til og med 27. oktober 2018.

Der kan købes billetter til november og december online på Ticketmaster her.

Natklubben har en aldersgrænse på 25+, så leder du efter en bar eller et diskotek for voksne, så er THE STAGE det rette sted for dig og dine venner.

Vi ses til et brag af en fest på THE STAGE!