Natklub

Natklub i København | THE STAGE

 

 

Eksklusiv natklub i københavn

Det københavnske natteliv vrimler med festlig stemning på de mange natklubber, diskoteker og barer. Kom og fest på det mest spektakulære dansegulv i hjertet af København. Natklubben THE STAGE er en del af vores ikoniske Cirkusbygning, så der er garanti for fest med sjov, magi og overraskelser for dig og dine venner.

Du behøver ikke at have været til Wallmans Dinnershow for at kunne komme ind på natklubben. Billetter kan købes her og ved indgangen til Cirksubygningen.

ALTID FEST I CIRKUSBYGNINGEN!

Når Wallmans artister slutter Dinnershowet af med en bragende finale, betyder det ikke at festen er forbi. Tværtimod! Som gæst til vores Dinnershow får du inkluderet natklub med ekstra underholdning og store oplevelser i billetprisen. I samme sekund showet slutter, tager dansemusikken fra natklubben over, og dansegulvet fyldes med feststemte gæster.

Fest i vores to barområder

THE STAGE er Københavns festligste natklub med to barer. I barerne kan I nyde de dygtige bartenderes kreative cocktails og underholdende bartendertricks, som er en oplevelse i sig selv.

Baren serverer alt fra kolde øl, udsøgt vin og brusende champagne til klassiske og moderne cocktails og drinks. I kan vælge fra barens drinkskort, eller udfordre jeres charmerende bartender til en cocktail, der passer til humøret i øjeblikket.

Se vores udvalg af drinks og cocktails her.

Er I en større gruppe, kan det være en god idé at se på barens drinkspakker og gøre jeres aften endnu mere festlig. Ved barerne er der rig mulighed for at du og dine venner kan sidde og nyde jeres aften med god udsigt ud over dansegulvet, hvor festen er i fuld gang.

Se vores drinkspakker her.

DE STØRSTE HITS FRA DJ’EN

Hver fredag og lørdag kan I opleve vores topprofessionelle DJ på THE STAGE, som sørger for ultimativ feststemning på diskoteket til det. Vær forberedte på at høre nogle af jeres tids største hits fra 1980’erne, 1990’erne og frem til i dag, som ikke blot får jer til at danse, men også at synge med på de bedste numre.

Læs mere om THE STAGE her.

THE STAGE åbningstider

THE STAGE åbner kl. 23.00* (23.30 i nov-dec.). Åbningstiden afhænger af hvor mange gæster, der tager del i festen. Hvis der er mange festglade gæster og stemningen er i top, så holder vi åbent til den lyse morgen, som andre natklubber og diskoteker gør.

ALDERSGRÆNSE

Aldersgrænsen til natklubben er 25 år. Vores dørmænd tjekker ID, så husk at tage det med i lommen og tag det som en kompliment, når du bliver bedt om at fremvise det.
Vil du springe køen til natklubben over?

Book billetter til Dinnershow og natklub samlet hér.

BILLETTER TIL THE STAGE – NATKLUB I KØBENHAVN

Der er masser af muligheder på THE STAGE. Har du en særlig idé, som du og dine venner gerne vil have opfyldt på en natklub i København? Kontakt THE STAGE for at høre nærmere om, hvordan vi kan gøre jeres aften sjov og ikke mindst uforglemmelig.

Køb billetter på THE STAGE her.

Vi ses til et brag af en fest på THE STAGE!