Februar

Vinterferie

 

 

Find billetter Show, middag & natklub

MAGISK VINTERFERIE I WALLMANS i København

Magiske øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Vinterferien er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med en storslået oplevelse i Wallmans. Storslået show, 4-retters udsøgt middag og efterfølgende natklub for de voksne. Det bliver en vinterferie, I aldrig glemmer.

EN OPLEVELSE FOR alle sanser

I vinterferien skruer vi derfor op for varmen i Cirkusbygningen. Under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer med udsøgt 4-retters middag og et show, som både får dig til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding.

Showet URBAN NIGHTS åbner med et overraskende shownummer, der sparker gang i festen i Cirkussalen. Med sangen ”Come Alive” fra musicalfilmen The Greatest Showman, vækkes hele byen – og ikke mindst Cirkusbygningen – til live! Læs mere om showet og fyld din vinterferie med magi.

Mellem hvert shownummer er der pauser, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen alle indtrykkende fra showet. Overrask jeres smagsløg med en gastronomisk oplevelse, der fordeler sig over fire sublime retter.

Menuen i vinterferien skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans menu. Find vores menu- og vinkort her.

SHOW, MIDDAG & HOTEL i København

Kommer I langvejsfra for at besøge København i vinterferien? Eller er det på tide at forkæle sig selv med et skønt afbræk fra hverdagen hjemme? I år har vi den perfekte løsning til vinterferien i København.

Bestil hotelophold og Wallmans Dinnershow som én samlet pakke hos en række hoteller, som vi samarbejder med. Uanset om I blot vil have en seng og morgenmad, eller en luksusoplevelse med spa, har vi en løsning blandt vores hotelpakker.

Hvis du og dit selskab kommer fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aften i Wallmans med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnershow. Klik her og få endnu mere ud af vinterferien i København.

UNGDOMSPRISER

I forbindelse med vinterferien tilbyder Wallmans særlige ungdomspriser. Er I under 25, har I mulighed for at købe billetter med 40% rabat. Uanset billetkategorien, sparer I næsten det halve. Kom og oplev magien under jeres vinterferie i København!

 Læs mere om ungdomspriser her.

BOOK BILLETTER TIL VINTERFERIEn

Har I besluttet jer for en oplevelsesrig vinterferie hos Wallmans? Book billetter på telefon 3316 3700, e-mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Showet spiller torsdag – lørdag. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

Vi glæder os til at se jer til et vidunderlig vintereventyr.