magisk vintereventyr

Vinterferie

Fortryllende øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Vinterferien 2023 er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med en sjov og uforglemmelig oplevelse i Wallmans.

DEN PERFEKTE AFTEN MED MIDDAG & SHOW

Invitér familie eller venner til en magisk aften i Wallmans. Glæd jer til en lækker 4-retters middag, et 6-stjernet show med de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere.

Mellem hvert shownummer er der pauser, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen alle indtrykkende fra showet. Overrask jeres smagsløg med en gastronomisk oplevelse, der fordeler sig over fem sublime retter.

Menuen i vinterferien skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. 

Forlæng oplevelsen i København

Hvis du og din familie eller venner kommer fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aften i Wallmans med et skønt hotelophold i København. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger til dem, der kommer langvejsfra.

Bestil hotelophold og Wallmans Dinnerparty som én samlet pakke!

UNGDOMSPRISER

I forbindelse med vinterferien tilbyder vi særlige ungdomspriser. 

BOOK BILLETTER TIL VINTERFERIEn

Har du besluttet dig for en oplevelsesrig vinterferie hos Wallmans? Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her.

Wallmans byder varmt velkommen til et magisk vintereventyr i Cirkusbygningen!