ultimativ påskehygge

Påske

Der er forår i luften! I Wallmans elsker vi at fejre små som store begivenheder, så hvert år glæder vi os selvfølgelig til at fejre påske. Påske er den særlige tid i løbet af året, hvor vi skruer ekstra op for magien, hyggen og overraskelserne i Wallmans. 

EN FANTASTISK PÅSKEOPLEVELSE FOR ALLE 

Invitér familie eller venner til en fantastisk aften i Wallmans i løbet af påsken. Glæd jer til en lækker 4-retters middag, crazy comedy, musik af Queen og Eurythmics og fantastiske artister på live-instrumenter. Der er pause mellem hvert shownummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde samtlige indtryk, når I besøger Wallmans i påskeferien.

påskefrokost menu

Mellem hvert shownummer er der pauser, så der er tid til at hyggesnakke, nyde middagen alle indtrykkende fra showet. Overrask jeres smagsløg med en gastronomisk oplevelse, der fordeler sig over fem sublime retter.

Menuen i påsken skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans menu.

UNGDOMSPRISER

I forbindelse med påsken tilbyder vi særlige ungdomspriser. 

BOOK BILLETTER TIL PÅSKE I KØBENHAVN 

I Wallmans byder vi på en totaloplevelse for flere generationer og er derfor det perfekte valg, når familie og venner skal samles til hyggeligt samvær i løbet af påsken. Book dine billetter på telefon 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book online

Varmt velkommen til påskehygge i Wallmans!