April

Påske

 

 

Book nu
  • Priser fra 499 DKK
Find billetter Show, middag & natklub

Fejr PÅSKE I WALLMANS

I Wallmans elsker vi at fejre små som store begivenheder, så hvert år glæder vi os til at fejre påske. Påskeferien er en af de helt særlige tider i løbet af året, hvor familien er i højsædet. Det markerer vi her i Wallmans med hygge, magi og store oplevelser.

DET PERFEKTE PÅSKEÆG

Der er forår i luften, og snart melder påsken sin ankomst. Overrask dem du holder af med et magisk påskeæg. I Wallmans bliver alle sanser stimuleret i løbet af en aften med 4-retters middag og et show, som både får dig til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding.

Der er pause mellem hvert shownummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde samtlige indtryk, når I besøger Wallmans i påskeferien.

EN STORSLÅET PÅSKEOPLEVELSE FOR ALLE

Wallmans Dinnershow kan opleves af alle, så der er lagt op til en spektakulær oplevelse for både børn, unge og ældre. Showet byder bl.a. på et hyldestnummer med en af tidens allerstørste sangerinder, Adele og en farverig popfinale, hvor store kvindelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en bragende fest. Læs mere om showet her.

Menuen i påsken skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans menu. Find vores menu- og vinkort her.

Denne sæsons show har fået flotte anmeldelser fra både gæster og anmeldere. Læs anmeldelserne lige her.

GØR PÅSKEÆGGET EKSTRA SÆRLIGT

Som noget nyt er det nu muligt at tilkøbe en flot gaveæske, der vil gøre din gave ekstra særlig. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til at give den du holder af.

Gaveæsken koster 25 kr. og kan købes sammen med gavekortet fysisk i Cirkusbygningen eller sendes med posten (denne løsning koster yderligere 25 kr. i porto).

UNGDOMSPRISER

I forbindelse med påsken tilbyder vi særlige ungdomspriser. Læs mere om ungdomspriser her.

BOOK BILLETTER TIL PÅSKE I KØBENHAVN

I Wallmans byder vi på en totaloplevelse for flere generationer og er derfor det perfekte valg, når din familie, venner eller kolleger skal samles til hyggeligt samvær i løbet af påsken. Book dine billetter på telefon 3316 3700, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller book online her. Du er også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Showet spiller torsdag – lørdag. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

Varmt velkommen til påske i Wallmans!