Udvalgte dage i april 2020

fejr Påske i wallmans

Magisk påske | 25% rabat | CARNIVAL

få 25% rabat på 6-stjernet Dinnerparty i påsken

Der er forår i luften og derfor får du 25% rabat på billetter til Wallmans Dinnerparty udvalgte dage i april. Påsken er den særlige tid i løbet af året, hvor vi skruer ekstra op for magien, hyggen og overraskelserne i Wallmans, og den 8. april og 11. april vil der være en lille, sød gave fra Anthon Berg!

Invitér familie & venner til en fantastisk påskefrokost i Wallmans, hvor I kan glæde jer til en lækker 4-retters middag, crazy comedy, musik af Queen og Eurythmics og fantastiske artister på live-instrumenter. Der er pause mellem hvert shownummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde samtlige indtryk, når I besøger Wallmans i påskeferien. Læs mere om showet her.

Tilbuddet gælder til show i kategori A (øvre og nedre) & B med Wallmans menu eller Vegansk menu + natklub følgende dage:

Priser fra DKK 487,- (Torsdags, kategori B, rabat fratrukket).

BOOKINGKODE: WebPÅSKE20

HUSK! Vi tilbyder særlige ungdomspriser i Wallmans: 40% rabat på ikke rabatteret pris for gæster til og med 25 år. Læs mere her.

PRISER OG BESTILLING

I Wallmans byder vi på en totaloplevelse for flere generationer og er derfor det perfekte valg, når familie og venner skal samles til hyggeligt samvær i løbet af påsken. Book dine billetter på telefon 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book online. Husk at oplyse bookingkoden “Webpåske20” for at udløse rabatten. Tilbuddet kan bookes til og med den 13. marts 2020.

Se priser og salsplan her.

Varmt velkommen til påskehygge i Wallmans!

Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer og prisændringer. Prisen er ekskl. service gebyr på DKK 20.