overrask din mor den 14. maj

Mors dag

mors dag 2023

Den 14. maj 2023 er det Mors dag. En helt særlig dag, hvor alle mødre skal forkæles med ekstra opmærksomhed, overraskelser og store oplevelser! Vil du gerne gøre noget EKSTRA ud af dagen? Få inspiration til din Mors dag gave her. 

Den perfekte gave til mors dag

Mangler du ideer til en Mors dag gave? Så har vi den perfekte gaveidé. Overrask din mor med billetter til Wallmans Dinnerparty, der byder på spektakulært show, lækker 4-retters middag & natklub.

Med gaven er din mor garanteret en aften fyldt med forkælelse i hjertet af København.

Spektakulært Show

Vores internationale show byder på de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere.

Der er pause mellem hvert shownummer, så I får tid til at nyde alle indtrykkene og ikke mindst hinandens selskab.

lækker Middag

Der vil blive serveret en lækker 4-retters middag, som er lavet specielt til jer af vores professionelle kokke.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. 

fortsæt aftenen i Natklub

I slutter selvfølgelig aftenen af i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails natten lang. Her vil vores DJ spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag.

GØR MORS DAG GAVEN EKSTRA SÆRLIG 

Hvis gaven skal være ekstra særlig, så har du mulighed for at downloade vores flotte Mors dag invitation, som du kan udfylde og give sammen med billetterne. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om kort, indpakning og gavebånd – gaven er allerede festlig og klar til at sprede glæde på Mors dag. 

Download invitation

KØB billetter TIL MORS DAG I DAG

Billetter til Wallmans Dinnerparty er et sikkert hit til Mors dag! Skal din mor forkæles? Køb billetterne allerede i dag.

Vi spiller på alle tangenter for at give din mor en oplevelse, hun sent vil glemme. Tag din mor under armen og lad os byde jer varmt velkommen til en festlig aften i Cirkusbygningen.