12. maj

Mors dag

 

 

Book nu
  • Priser fra 499 DKK
Find billetter Show, middag & natklub

Den perfekte gave til mors dag 2019

Den anden søndag i maj er det mors dag. En helt særlig dag, hvor vores mor skal forkæles med ekstra opmærksomhed. Det markerer vi her i Wallmans med magi og store oplevelser!

Inviter din mor i Cirkusbygningen og forkæl hende med Wallmans Dinnerparty, der byder på underholdning og spisning i verdensklasse.

Mors dag i Wallmans

Mangler du ideer til en Mors Dag gave? Overrask din mor på Mors Dag med en Mors Dag gave der indeholder billetter til Wallmans anmelderroste dinnerparty. I Cirkusbygningen bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer med en udsøgt 4-retters middag og et show, som både får jer til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding.

Læs om showet her.

FORSÆT FEJRINGEN AF MORS DAG TIL LANGT UD PÅ NATTEN

Efter i har nydt showet og fejret Mors Dag i stor stil kulminerer festlighederne i en kæmpe finale, som er den perfekte overgang til festen i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails natten lang. Her vil vores DJ spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag, som med garanti sætter den rette stemning for resten af aftenen.

MENU’EN PÅ MORS DAG

Menuen til Mors Dag skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen. På den måde kan vi tage hensyn til dig og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmansmenu. Find vores menu- og vinkort her.

Gør mors dag gaven ekstra særlig

Hvis gaven skal være ekstra særlig, så har du mulighed for at tilkøbe en flot gaveæske til Mors Dag, der vil gøre din gave ekstra speciel. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til at sprede glæde på Mors Dag.

Gaveæsken koster 25 kr. og kan købes sammen med gavekortet fysisk i Cirkusbygningen eller sendes med posten (denne løsning koster yderligere 25 kr. i porto).

KØB BILLETTER TIL MORS DAG I DAG

Vil du gerne forkæle din mor med en sjov og uforglemmelig gave? Kontakt os på telefon 3316 370, e-mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen, så vi sammen kan bestille dine billetter.

Showet spiller torsdag – lørdag. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

I Wallmans spiller vi på alle tangenter for at give din mor en oplevelse, hun sent vil glemme. Tag din mor under armen og lad Wallmans byde jer varmt indenfor til en festlig aften i Cirkusbygningen!