overrask din mor med et gavekort

Mors dag

mors dag 2022

Den 8. maj 2022 er det Mors dag. En helt særlig dag, hvor alle mødre skal forkæles med ekstra opmærksomhed, overraskelser og store oplevelser! Vil du gerne gøre noget EKSTRA ud af dagen? Få inspiration til din Mors dag gave her. 

Den perfekte gave til mors dag

Mangler du ideer til en Mors dag gave? Så har vi den perfekte gaveidé. Overrask din mor med et gavekort til Wallmans Dinnerparty, der byder på 6-stjernet show, lækker 4-retters middag & natklub. Med gavekortet er din mor garanteret en aften fyldt med forkælelse i hjertet af København.

WALLMANS DINNERPARTY I MORS DAG GAVE 

Til Wallmans Dinnerparty kan du og din mor glæde jer til en lækker 4-retters middag, et 6-stjernet show med de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere. 

Der er pause mellem hvert shownummer, så I får tid til at nyde alle indtrykkene og ikke mindst hinandens selskab. Men pas på, at du ikke får en artist i suppen! 

I slutter selvfølgelig aftenen af i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails natten lang. Her vil vores DJ spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag, som med garanti sætter den rette stemning for resten af aftenen.

GØR MORS DAG GAVEN EKSTRA SÆRLIG 

I Wallmans har vi gjort det nemt for dig, der gerne vil give din mor et gavekort til Wallmans Dinnerparty. Når du har købt gavekortet bliver det sendt til dig direkte på mail. 

Hvis gaven skal være ekstra særlig, så har du mulighed for at downloade vores flotte Mors dag invitation, som du kan udfylde og give sammen med gavekortet. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om kort, indpakning og gavebånd – gaven er allerede festlig og klar til at sprede glæde på Mors dag. 

Download invitation

KØB gavekort TIL MORS DAG I DAG

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er et sikkert hit til Mors dag! Skal din mor forkæles? Køb dit gavekort allerede i dag.

I Wallmans spiller vi på alle tangenter for at give din mor en oplevelse, hun sent vil glemme. Tag din mor under armen og lad Wallmans byde jer varmt indenfor til en festlig aften i Cirkusbygningen.