forkæl din far den 5. juni 2020

fars dag

Den 5. juni er det Fars Dag. Dagen hvor vi fejrer vores dejlige fædre. Forkæl din far med et gavekort til Wallmans Dinnerparty.

Fars dag i Wallmans

I Wallmans elsker vi at fejre små som store begivenheder, så hvert år glæder vi os til at fejre Fars Dag den 5. juni på Grundlovsdag. Fars Dag er den særlige dag på året, hvor vi forkæler vores højtelskede fædre med ekstra opmærksomhed. Det markerer vi her i Wallmans med magi og store oplevelser!

Hos Wallmans inviterer vi indenfor til en festlig menu, alt imens du bliver underholdt af vores dygtige entertainere.

DEN PERFEKTE FARS DAG gave

Overrask din far med billetter til Wallmans Dinnerparty. I Cirkusbygningen kommer alle dine sanser i spil i løbet af de fire timer som showet varer. Hertil får du en udsøgt 4-retters Fars Dag menu og et show, som både får jer til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding.

Læs om showet her.

FORTSÆT FEJRINGEN AF FARS DAG I VORES NATKLUB

Når showet slutter, forvandles Cirkussalen til Københavns mest festlige natklub, hvor du og din far kan indtage dansegulvet og slå jer løs. Vi har selvfølgelig god rødvin og kolde øl ved hånden, så vi garanterer at det bliver en aften fyldt med masser af god stemning.

Fars dag MENU

Menuen til Fars Dag skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmansmenu. Find vores menu- og vinkort her.

KØB BILLETTER til fars DAG

Vil du gerne forkæle din far med en sjov og uforglemmelig gave? Book dine billetter i dag på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen, så vi kan booke dine billetter til Fars Dag i fællesskab.

Showet spiller torsdag – lørdag. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

Hos Wallmans glæder vi os til at byde velkommen på Fars Dag i Cirkusbygningen.