forkæl din far med et gavekort

fars dag

Fars dag 2020

Den 5. juni er det Fars dag! En helt særlig dag på året, hvor vi forkæler vores højtelskede fædre med ekstra opmærksomhed, overraskelser og store oplevelser. Vil du gerne gøre noget EKSTRA ud af dagen? Få inspiration til din Fars dag gave her. 

Den perfekte gave til Fars dag

Mangler du ideer til en Fars dag gave? Så har vi den perfekte gaveidé. Overrask din far med et gavekort til Wallmans Dinnerparty, der byder på show, middag & natklub. Med gavekortet er din far garanteret en aften fyldt med forkælelse i hjertet af København.

WALLMANS DINNERPARTY I fars DAG GAVE 

Til Wallmans Dinnerparty kan du og din far glæde jer til en lækker 4-retters middag, et 6-stjernet show med de største hits fra nogle af tidens største kunstnere, akrobatik, humor, artister på live-instrumenter og meget mere. 

Der er pause mellem hvert shownummer, så I får tid til at nyde alle indtrykkene og ikke mindst hinandens selskab. Men pas på, at du ikke får en artist i suppen! 

Når showet slutter, forvandles Cirkussalen til Københavns mest festlige natklub, hvor du og din far kan indtage dansegulvet og slå jer løs. Vi har selvfølgelig god rødvin og kolde øl ved hånden, så vi garanterer en aften med ultimativ feststemning.

GØR fars DAG GAVEN EKSTRA SÆRLIG 

I Wallmans har vi gjort det nemt for dig, der gerne vil give din far et gavekort til Wallmans Dinnerparty. Når du har købt gavekortet bliver det sendt til dig direkte på mail. 

Som noget nyt er det nu muligt at tilkøbe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til at give til din far.

Gavekortsæsken koster DKK 25 og kan købes ved at kontakte os på telefon 3316 3700. Kontakter du os via telefon, betaler du direkte til os under samtalen, hvorefter æsken vil efterfølgende blive sendt med posten (denne løsning koster yderligere DKK 25 i porto). Det er desværre ikke muligt at købe gaveæsken på wallmans.dk.

KØB gavekort TIL fars DAG I DAG

Et gavekort til Wallmans Dinnerparty er et sikkert hit til Fars dag! Skal din far forkæles? Køb dit gavekort online i dag. 

I Wallmans spiller vi på alle tangenter for at give din far en oplevelse, han sent vil glemme. Tag din far under armen og lad Wallmans byde jer varmt indenfor til en festlig aften i Cirkusbygningen.