(u)hyggelig oktober 2020

Efterårsferie

Eventyrlig efterårsferie i Wallmans

Magiske øjeblikke, underholdende artisteri og hårrejsende musikalske fortolkninger. Efterårsferien 2020 er et skønt afbræk fra hverdagen og en oplagt mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med en fantastisk oplevelse i Wallmans.

En oplevelse for alle sanser

Der er efterår i luften og efterårsferien står for døren. Forkæl din familie eller venner med en fantastisk oplevelse, der byder på 6-stjernet show, 4-retters middag & natklub*. I bliver underholdt fra alle ender og kanter af Cirkussalen med sang, dans og akrobatik i verdensklasse.

Glæd jer bl.a. til en fantastisk rejse med musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere såsom Queen, Eurythmics og Lady Gaga. Læs mere om showet her.

Mellem hvert shownummer er der pause, så I har tid til hyggesnakke og nyde middagen. Menuen i efterårsferien skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans menu. Find vores menu- og vinkort her.

Show, middag & hotel i København

Hvis I fra Jylland, Fyn eller Bornholm, er det oplagt at kombinere en aften i Wallmans med et skønt hotelophold. Vi samarbejder med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København, som kan tilbyde fordelagtige pakkeløsninger med hotelovernatning og billetter til Wallmans Dinnerparty. Se vores hotelpakker her.

UNGDOMSPRISER

I forbindelse med efterårsferien tilbyder vi særlige ungdomspriser. Læs mere om ungdomspriser her.

Book billetter til den perfekte efterårsferie

Skal du og din familie, venner eller kolleger forkæles med en storslået oplevelse i efterårsferien? Book billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Showet spiller torsdag – lørdag. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

Vi glæder os til at se dig og din familie til et vidunderlig efterårseventyr!

*Natklubben THE STAGE er midlertidig lukket pga. COVID-19. Vi følger naturligvis udviklingen nøje og åbner så snart myndighederne tillader det.