November

BlackFriday

 

 

Find billetter Show, middag & natklub

Black Friday I Wallmans

Vi er gået helt i sort. I anledningen af Black Friday går vi ud med et helt særligt tilbud på vores storslåede show.

Gå ikke glip af den perfekte mulighed for at forkæle dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en sjov og uforglemmelig aften.

En oplevelse for alle sanser

I Wallmans får du en unik totaloplevelse, der byder på storslået show, udsøgt 4-retters middag og natklub – alt under ét tag. I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer, som både får jer til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding.

Showet URBAN NIGHTS byder på en energisk jonglør i verdensklasse, en overmenneskeligt stærk luftakrobat og en yndefuld cirkusartist, der sætter helt nye standarder for smidighed. Læs meget mere om showet her.

Mellem hvert shownummer er der pause, så I har tid til hyggesnakke og nyde middagen. Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans menu. Se menukortet her.