Koncept

Wallmans Dinnershow | Show, 4-retters middag & natklub

 

 

Find billetter Få en oplevelse for samtlige sanser!

NYT STORSLÅET SHOW HVERT ÅR

Vi producerer hvert år et nyt storslået show, der kan opleves fra slutningen af august til midten af juni. Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans her i Cirkusbygningen. De har alle ladet sig underholde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

En oplevelse for samtlige sanser

I denne sæson er vi igen glade for at kunne præsentere dig for vores helt nye scene med tre store LED-skærme. Effekten ved den nye scene er et helt ubeskriveligt 180 graders synsfelt i Cirkussalen! Vores historiske Cirkusbygning fra 1886 er altså nu forsynet med både surroundsound og surroundview, og det betyder, at du kan se frem til en helt uforlignelig oplevelse. Du vil blive fuldstændig omsluttet af indtrykkene fra showet, og hele oplevelsen bliver langt stærkere og mere overvældende.

4-TIMERS SHOW & 4-RETTERS MIDDAG

Nu er det tid til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans. Oplevelsen starter allerede ved indgangen, – artisterne og den magiske atmosfære venter lige på den anden side af døren. I er garanteret en aften, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer med udsøgt 4-retters middag og et show, som både får dig til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding! I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Læs mere om showet her.

SMÅ PAUSER OG ARTISTER I SUPPEN

Imellem hvert shownummer er der en pause, så du og dit selskab får tid til at nyde alle indtrykkene og ikke mindst hinandens selskab. Men pas på, at du ikke får en artist i suppen! I Wallmans er der ikke kun underholdning på scenen, men fra alle ender og kanter af Cirkussalen. Når artisterne ikke synger fra scenen eller svinger sig i lysekronerne, står én af dem måske ved jeres bord og spørger, om der er noget I ønsker. I kommer med andre ord helt tæt på oplevelsen og bliver selv en del af den!

TID TIL AT FEJRE

I Wallmans er vi eksperter i at fejre, og hver eneste sæson gør vi noget ekstra ud af hylde og fremhæve livets store og små begivenheder. Så har du noget særligt i vente, som en fødselsdag, en bryllupsdag, et jubilæum eller noget helt andet, så lad os fejre det sammen i Wallmans! Vi sørger for, at det bliver en uforglemmelig aften.

Find den perfekte showdag her.

FESTEN FORTSÆTTER I NATKLUBBEN

Showet kulminerer i en kæmpe finale, som er den perfekte overgang til festen i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails. Fredag og lørdage er der DJ, der spiller de allerstørste hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag, som med garanti sætter gang i festen. Læs mere om natklubben THE STAGE her.

Velkommen til Wallmans i Cirkusbygningen!

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Program

kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren

kl. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30

Dinnershow. Den 4-retters menu serveres og nydes under og mellem shownumrene.

kl. 22.30

Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnershow
(Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23.00)

OBS! I juleperioden (nov.-dec.) slutter showet kl. 23.00.