2 nov - 22 dec

Julefrokost

Kom til årets julefrokost i Wallmans. Vi byder på en storslået totaloplevelse med 4-retters julemenu, show med et twist af jul & natklub.

 

Book nu Den perfekte julefrokost

Den perfekte julefrokost

Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en storslået julefrokost i Wallmans! Vi byder på en totaloplevelse med 4-retters julemiddag, spektakulært show med et twist af jul & Københavns festligste natklub.

EN MAGISK JULEOPLEVELSE

I Wallmans begynder julen allerede i det øjeblik du ankommer til Cirkusbygningen. Lige ude foran hovedindgangen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere og inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet. Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der i hele november og december er pyntet op efter alle julens traditioner. Det bliver en oplevelse fuld af magi, overraskelser og store oplevelser.

Glæd jer til en julefrokost med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, fascinerende akrobatik og ikke mindst glitrende kostumer samt overdådig scenografi. I anledningen af julen har vi et ekstraordinært julenummer, som sikrer at julestemningen når helt nye højder!

Vores traditionsrige julenummer sparker julehyggen i gang med fantastiske kostumer, utrolige sange og forunderlig scenografi. Kom i julehumør med Rudolf og hele Wallmans-familien, når vi byder velkommen til julemandens karamelfabrik, hvor NÆSTEN alle forbereder sig til en rød og hvid julesæson.

Julemænd

Springende danser

STORSLÅET SHOW, middag & natklub

Nyd en udsøgt 4-retters julemiddag og kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af den smukke Cirkussal. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en julefrokost. Vores tjenere og serverende artister sørger for, at I bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

Læs mere om årets julemenu og vine her.

Efter showets store finale kl. 23.00 eksploderer festen i Københavns hotteste natklub, hvor I kan danse til de største hits fra husets DJ, nyde lækre cocktails og opleve ultimativ feststemning.


BOOK BILLETTER TIL JUL

Kontakt os på telefon 3316 3700 allerede i dag, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller book online og få perfekte julefrokost i Wallmans!

Glæd jer til en fortryllende aften med storslået show, 4-retters middag og masser af julestemning!


Priser

Billetprisen til Wallmans Dinnershow i julen inkluderer:

  • 4-retters Wallmans-julemenu/vegetar-menu
  • Storslået show med et ekstra julenummer
  • Gratis garderobe
  • Adgang til Københavns største natklub

Se priser og salsplan for november – december her.


Program for aftenen

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren

kl. 18.00

Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

kl. 18.30

Dinnershow. Den 4-retters middag serveres og nydes under samt mellem shownumrene

kl. 23.00

Natklub starter for gæster til Wallmans Dinnershow
(Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23:30)