sjov, magi og overraskelser

fødselsdag

Skal din kommende fødselsdag fejres i hjertet af København? Kom til Wallmans Dinnerparty og bliv fejret med charme, champagne og utøjlet humor, som du aldrig er blevet det før!

Hos Wallmans får du den mest fantastiske fødselsdagsfest med lækker 4-retters middag, mens du kan opleve et 6-stjernet show, der byder på alt fra storeslåede musiklaske fortolkninger til forførende dans og vovet akrobatik, der nok skal tryllebinde dig og dine gæster. Forbered jer på at holde vejret i forbløffelse, når vi byder velkommen i Cirkusbygningens magiske rammer. 

Vi lover, at der nok skal komme en overraskelse eller to. Du fortjener nemlig den mest fantastiske fødselsdagsfest! 

EN FØDSELSDAGSFEST I HJERTET AF KØBENHAVN 

Vil du samle dine venner, familie eller kollegaer til fødselsdagsfest i hjertet af København, behøver du ikke lede videre. Vi har de bedste rammer til at gøre din fødselsdagsfest i København til noget helt specielt. 

Lyder champagne, overraskelser og gaver godt? Hvad venter du på! Bestil din næste fødselsdagsfest hos Wallmans. Vi skal nok give dig den ekstra opmærksomhed og spotlight, der gør din aften til noget helt uforglemmelig. 

Du kan nemt komme til og fra Wallmans kæmpe fødselsdagsfest. Vi er placeret lige i nærheden af Vesterport station med flere parkeringsmuligheder tæt på. Så om du tager bilen eller S-toget, skal du nok komme frem til fødselsdagsfesten i tide. 

EN SJOV OG ANDERLEDES FØDSELSDAGSFEST 

Nogle gange vil man gerne fejres lidt mere, end man plejer. Hvis du er i humør til at ryste posen, så giv Wallmans chancen i dag. Vi skal nok tilsætte det ekstra krydderi, du mangler for at gøre din fødselsdagsfest til noget helt specielt. 

Vi giver dig rammerne, sceneshowet og klassikerne til at underholde jer hele aftenen. Det eneste du skal tænke på er at hygge dig med dine venner, kollegaer eller familien. Så skal vi nok sørge for resten! 

DEN BEDSTE IDÉ FØDSELSDAGEN 

Det kan godt være lidt svært at opfinde den dybe tallerken, når der planlægges fødselsdag. Det kan godt være svært at finde en original idé, der virkelig overrasker fødselaren. Hvorfor ikke bare skippe planlægningen og lade os stå for aftenen?

Vi kan godt love, at fødselaren får en helt uforglemmelig aften. Uanset hvor I booker bord henne i Cirkussalen, vil der være fest og farver nok til alle. Og hvem ved? Det kunne være, at fødselaren blev hyldet på vores storskærm.

Og der kan aldrig rigtig være for meget pynt, vel? Vi tilbyder jeres helt egen celebrationpakke. Så får I lækre bobler ved ankomst, festlige flag omkring bordet, små, lækre fyldte chokolader og en helt særlig Wallmans gave til aftenens hovedperson! 

EN SPECIEL MENU TIL FØDSELSDAGEN 

Vores lækre 4-retters menu skal med garanti tilfredsstille smagsløgene. Kom på den helt store kulinariske oplevelse, når vi tager dine smagsløg med på en vild rejse – fra asiens varme krydderier til nordens kompromisløse råvarer, sammensætter vi altid den bedste menu. 

Vores professionelle kokke sammensætter 5 smagfulde menuer. Du kan få den klassiske Wallmans menu, der med garanti nok skal fuldende en god aften. Ellers kan du altid vælge vores fire andre menuer, hvor en af dem er vegansk. Vi har virkelig alt hvad hjertet begærer hos Wallmans. 

RUND ELLER EJ – DU FÅR DEN BEDSTE FØDSELSDAGSFEST 

Man kan ikke underkende vigtigheden af fødselsdage – det er en fejring af livet. Det gælder, uanset om det er en rund fødselsdag eller ej. 

Vi sørger ovenikøbet også for den bedste underholdning til fødselsdagen. Vores Dinnerparty er et sikkert hit. Lad os vise dig, hvorfor vores show er så populært! 

Hvis du ønsker at holde fødselsdag i Wallmans, så kontakt Customer Care på 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book online. Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig og gøre din aften helt uforglemmelig. Vi ses i Cirkusbygningen!