en sjov og uforglemmelig oplevelse

Fejring

Skal du fejres med charme, champagne og utøjlet humor, som du aldrig er blevet det før? Et elsket højdepunkt i Wallmans er vores fejringsnummer, hvor vi giver lidt ekstra opmærksomhed og spotlight til de gæster, der fejrer noget særligt. 

Så skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt andet i hjertet af København? Så lad os fejre det sammen i Wallmans.

EN aften fuld af MAGI og overraskelser

Overrask din kæreste, bedste ven eller yndlings kollega med en sjov og uforglemmelig aften i Wallmans. Glæd jer til en lækker 4-retters middag, mens I får serveret en række fantastiske shownumre fyldt med musikalske fortolkninger, forførende dans og nervepirrende akrobatik. I anledningen af den særlige dag drysser vi lidt ekstra magi og overraskelser ud over jeres aften i Wallmans, så den bliver ekstra festlig!

HYLDEST PÅ STORSKÆRM

Det er vigtigt at gøre opmærksom på den særlige mærkedag, når du bestiller billetter. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på storskærm og måske får lidt ekstra opmærksomhed under vores særlige fejringsnummer. 

CELEBRATIONPAKKE – ET EKSTRA SKUD AF FORKÆLELSE

Skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse og godt humør? Så bestil Wallmans Celebrationpakke til 120 kr. per person (skal bestilles til alle i selskabet). Pakken er skræddersyet til særlige lejligheder og indeholder:

EN PERSONLIG INVITATION

I Wallmans elsker vi at gøre noget ud at vores gæsters store og små begivenheder – og det starter allerede inden din aften i Wallmans! Vi har nemlig lavet en flot og personlig invitation, som du enten kan printe eller vedhæfte i en mail til den person, du gerne vil forkæle med en sjov og uforglemmelig fest, hvad enten det er en fødselsdagsfest, bryllupsfest, jubilæumsfest eller noget helt fjerde.

Del din oplevelse! Klik og download invitationen her.

Book dine billetter

Skal vi fejre dig eller en du holder af? Book dine billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

ANKOM I PRIVAT LIMOUSINE

Hvis du og dit selskab gerne vil gøre lidt ekstra ud af festen og hele oplevelsen allerede på vej til Wallmans, så kan I leje jeres helt egen limousine. Chaufføren henter jer og bringer jer hele vejen til Cirkusbygningen, mens I nyder en flaske kølig Asti på vejen. Der er plads til 8 personer i limousinen:

Afhentningsadressen skal ligge inden for området Helsingør til Hillerød over Roskilde til Køge og hele Storkøbenhavn. Ligger jeres adresse uden for dette område, så kontakt Celebrity Limousine Service for pris. Læs mere her hos Celebrity Limousine Service.