Fejring

Fejr dine særlige begivenheder i Wallmans | Få en sjov og uforglemmelig oplevelse

 

 

Klar til fest! Wallmans fejrer dine mærkedage 

EN SJOV og uforglemmelig oplevelse

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt andet i hjertet af København? Så lad os fejre det sammen i Wallmans. Her har vi altid dine særlige mærkedage og lejligheder i højsædet, så du er garanteret en totaloplevelse for samtlige sanser.

OVERRASKELSER OG MAGI TIL DIN SÆRLIGE AFTEN

Forkæl din kæreste, familie eller kollega med en storslået fest i Cirkusbygningens magiske rammer. I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer med en udsøgt 4-retters middag og et show, som både får dig til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding. I anledningen af den særlige dag, drysser vi lidt ekstra magi og overraskelser ud over jeres særlige aften, så den bliver både festlig og ikke mindst uforglemmelig.

HYLDEST PÅ STORSKÆRM

Det er vigtigt at gøre opmærksom på den særlige mærkedag, når du bestiller billetter. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på storskærm og måske får lidt ekstra opmærksomhed under vores særlige fejringsnummer. Læs mere om fejringsnummeret her.

CELEBRATIONPAKKE – ET EKSTRA SKUD AF FORKÆLELSE

Er I minimum 6 personer, og skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse og godt humør, så bestil Wallmans Celebrationpakke til 120 kr. per person. Pakken er skræddersyet til særlige lejligheder og indeholder:

  • Velkomstdrinks i foyeren inden middag og show
  • Festlige flag på bordet inde i salen
  • Wallmans egne fyldte chokolader
  • En særlig Wallmans gave til aftenens hovedperson

EN PERSONLIG INVITATION

I Wallmans elsker vi at gøre noget ud at vores gæsters store og små begivenheder. Her har du mulighed for at downloade en flot og personlig invitation til den person, som du enten kan printe eller vedhæfte i en mail til den person, du gerne vil forkæle med en sjov og uforglemmelig fest. Hvad enten det er en fødselsdagsfest, bryllupsfest eller jubilæumsfest.

Del din oplevelse og hent invitationen her. Vælg mellem 2 versioner: Invitation til Wallmans Dinnershow (1) & Invitation til Wallmans Dinnershow (2).

Book dine billetter

Ønsker du at fejre en du holder af i Wallmans med en storslået fest, så book dine billetter til Wallmans Dinnershow her. Priserne på begge shows varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

Se priser og salsplan her.

ANKOM I PRIVAT LIMOUSINE

Hvis du og dit selskab gerne vil gøre lidt ekstra ud af festen og hele oplevelsen allerede på vej til Wallmans, så kan I leje jeres helt egen limousine. Chaufføren henter jer og bringer jer hele vejen til Cirkusbygningen, mens I nyder en flaske kølig Asti på vejen. Der er plads til 8 personer i limousinen:

  • Pris: 1800 kr. for leje af limousine i 1 time. I får en 1 flaske kølig Asti uden beregning, som I kan nyde under turen
  • Bestil jeres limousine hos Celebrity Limousine Service på 2987 2020

Afhentningsadressen skal ligge inden for området Helsingør til Hillerød over Roskilde til Køge og hele Storkøbenhavn. Ligger jeres adresse uden for dette område, så kontakt Celebrity Limousine Service for pris. Læs mere her hos Celebrity Limousine Service.