En sjov og uforglemmelig oplevelse

Fejring

FInd Billetter

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt andet i hjertet af København? Så lad os fejre det sammen i Wallmans. Her har vi altid dine særlige mærkedage og lejligheder i højsædet, så du er garanteret en fantastisk og helt unik oplevelse for samtlige sanser.

OVERRASKELSER OG MAGI TIL DIN SÆRLIGE AFTEN

Forkæl din kæreste, familie eller kollega med et brag af en fest i Cirkusbygningens magiske rammer. I kan glæde jer til at nyde en lækker 4-retters middag, mens I samtidig får serveret en række fantastiske shownumre fyldt med musikalske fortolkninger, forførende dans og nervepirrende akrobatik højt oppe under Cirkussalens storslåede kuppel. I anledningen af den særlige dag drysser vi lidt ekstra magi og overraskelser ud over jeres aften i Wallmans, så den bliver ekstra festlig og ikke mindst fuldstændig uforglemmelig.

HYLDEST PÅ STORSKÆRM

Det er vigtigt at gøre opmærksom på den særlige mærkedag, når du bestiller billetter. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på storskærm og måske får lidt ekstra opmærksomhed under vores særlige fejringsnummer. Læs mere om fejringsnummeret her.

CELEBRATIONPAKKE – ET EKSTRA SKUD AF FORKÆLELSE

Skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse og godt humør, så bestil Wallmans Celebrationpakke til 120 kr. per person (skal bestilles til alle i selskabet). Pakken er skræddersyet til særlige lejligheder og indeholder:

EN PERSONLIG INVITATION

I Wallmans elsker vi at gøre noget ud at vores gæsters store og små begivenheder, og det starter allerede inden din aften i Wallmans! Vi har nemlig lavet en flot og personlig invitation, som du enten kan printe eller vedhæfte i en mail til den person, du gerne vil forkæle med en sjov og uforglemmelig fest – hvad enten det er en fødselsdagsfest, bryllupsfest, jubilæumsfest eller noget helt fjerde.

Del din oplevelse! Klik og download invitationen her.

Book dine billetter

Ønsker du at fejre en du holder af i Wallmans med en fantastisk fest, så book dine billetter til Wallmans Dinnerparty her. Priserne på showet varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu, du vælger.

Se priser og salsplan her.

ANKOM I PRIVAT LIMOUSINE

Hvis du og dit selskab gerne vil gøre lidt ekstra ud af festen og hele oplevelsen allerede på vej til Wallmans, så kan I leje jeres helt egen limousine. Chaufføren henter jer og bringer jer hele vejen til Cirkusbygningen, mens I nyder en flaske kølig Asti på vejen. Der er plads til 8 personer i limousinen:

Afhentningsadressen skal ligge inden for området Helsingør til Hillerød over Roskilde til Køge og hele Storkøbenhavn. Ligger jeres adresse uden for dette område, så kontakt Celebrity Limousine Service for pris. Læs mere her hos Celebrity Limousine Service.