Julefrokost i KBH 2023

Hold din julefrokost i København i 2023

Vil du prøve noget nyt til årets julefrokost? Så invitér dine venner, familie og kollegaer til Wallmans anmelderroste Dinnerparty.

Den perfekte måde at afslutte året på er med en aften til Wallmans Dinnerparty. Med en af de mest centrale beliggenheder i København åbner vi dørene til årets mest festlige julefrokost. Du kan se frem til lækker mad og god stemning samt underholdning i verdensklasse, der vil gøre det til en uforglemmelig aften for dig og dine gæster. 

På denne side kan du læse mere om at holde din julefrokost i København hos os.

Wallmans Dinnerparty – et sikkert hit til årets julefrokost

Det er ikke nødvendigvis let at finde det perfekte sted at afholde et arrangement. Der er mange ting, der skal overvejes, og det er nemt at føle sig overvældet af de mange beslutninger. 

Derfor tager vi styringen, og sørger for alt er planlagt og tilrettelagt fra start til slut. Vores julefrokost byder på god mad, forfriskende drikkelse og underholdning i verdensklasse.

Hos Wallmans indeholder vores julefrokost:

  • Lækker 4-retters menu
  • Garderobe
  • Stort udvalg af drikkevarer
  • Anmelderrost underholdning
  • Et fantastisk lokale
  • En eksklusiv natklub
  • Overnat i København

I de næste afsnit kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når du holder din julefrokost i København hos os.

Lækker 4-retters menu

Når du skal holde julefrokost hos os, kan du forvente mad på et højt kvalitetsniveau.

Vi har flere forskellige menuer at vælge mellem. Prøv for eksempel vores velkendte Wallmans julemenu bestående af fire lækre retter, som inkluderer suppe, forret, en hovedret og dessert. Se menuen her.

Vær dog opmærksom på, at julefrokostmenuerne skal forudbestilles.

Det er desuden muligt at udskifte nogle af retterne med andre alternativer. Tillægspriserne er pr. person, som ses inde på vores menuer.

Skulle dele af dit selskab have allergier eller andre hensyn vi skal tage, så tager vi højde for dette. Husk blot at give os besked i god tid. Så sørger vi for, at alle dine gæster får en fantastisk kulinarisk oplevelse hos os. Kontakt os gerne, hvis du har eventuelle indvendinger eller særlige ønsker i forhold til menuen, så finder vi en løsning.

Stort udvalg af drikkevarer

Vi tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer; fine vine, specialøl og lækre cocktails. Drikkevarer er ikke inkluderet i billetprisen. Dog kan I forudbestille jeres drikkevarer, så der er noget på bordet ved ankomst. f.eks. vores lækre vinpakke fantastiske drinkspakker, som vi serverer for jer løbende gennem aftenen.

International underholdning

Mens du nyder vores lækre menu, kan du opleve underholdning på et højt niveau. Vores anmelderroste Dinnerparty har imponeret både anmeldere og gæster, og med vores særlige julenummer, er du sikker på at fuldende julefrokosten i hjertet af København.

Fra det øjeblik du ankommer, vil du blive underholdt af vores fantastiske artister. Gør dig klar til at grine, og blive imponeret af alle vores magiske rammer! Der vil være masser af overraskelser undervejs, så vær forberedt på en uforglemmelig aften. 

Vores fantastiske julenummer vil uden tvivl sætte julehumøret og lattermusklerne i gang.

Fantastisk lokale

Skal julefrokosten i København være noget helt særligt? Så er vores ekstraordinære lokale Cirkussalen det helt rette sted at holde din julefrokost. Cirkussalen er et stort, smukt rum, der kan rumme mellem 200-1000 personer. På denne måde er lokalet velegnet til store arrangementer.

Lokalet tilbyder fantastiske faciliteter såsom masser af plads, to barer og en kæmpe scene. På denne måde er Cirkussalen perfekt egnet til en vellykket julefrokost i København.

Eksklusiv natklub

Forlæng festlighederne med vores natklub. Cirkusbygningens natklub åbner efter showet slutter og holder åbent hele natten, hvis den gode og festlige stemning fortsætter.

Natklubben er inddelt i to barområder, hvor du kan nyde kreative og eksklusive drinks lavet af vores dygtige bartendere. Samtidig kan du nyde de største hits gennem tiden fra vores dygtige DJ, som uden tvivl vil sørge for et brag af en fest. Vores natklub er på denne måde den bedste måde at afslutte årets julefrokost i København.

Overnat i København

En julefrokost skulle gerne forløbe gnidningsfri og uden bekymringer også i forhold til transport og steder at overnatte. Derfor skal hverken du eller dine gæster føle jer nødsaget til at afslutte festlighederne tidligere end ønsket på grund af en lang transporttid hjem.

Kommer du eller dine gæster langvejs fra, så finder I nemt masser af overnatningsmuligheder lige rundt om hjørnet. På denne måde kan I fortsætte jeres julefrokost i København lige så længe, I ønsker.

Dette skal du selv tage stilling til

Når du vælger at holde din julefrokost i Cirkusbygningen, er det eneste du selv skal stå for at vælge datoen. Resten klarer vi.

Wallmans Dinnerparty – jul i Cirkusbygningen spiller onsdag-lørdag i november og december 2023.

Sørg gerne for at vælge en dato og et tidspunkt, der passer dine gæster. Derfor er det en god idé at danne sig et overblik over hvor mange, der kan hvornår og planlægge julefrokosten i god tid. Det er samtidig en god idé at være tidligt ude med booking af julefrokosten, da vi oplever stor efterspørgsel på vores Dinnerparty i julen.

Programmet for julefrokosten

Hos Wallmans sørger vi for at planlægge aftenen ned til mindste detalje. Derfor har vi sammensat et program, så du kan få et overblik over, hvordan aftenen kommer til at forløbe sig.

Her finder du programmet for vores julefrokost 2023 i København:

Program

Kl. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren 

Kl. 17.50 

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen 

Kl. 18.00

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes før, under og mellem shownumrene

Kl. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30)

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Lyder det som noget for dig? Så book din julefrokost hos Wallmans i dag.

Julefrokost som tradition

Det er en gammel tradition at holde julefrokost i Danmark, som stammer fra omkring 1940’erne. Dengang var der tradition for, at frokosten blev afholdt dagen før juleaften i selskab med sin overordnede og kollegerne, hvor man spiste lidt og ønskede hinanden god jul.

Julefrokoster revolutionerede især hierarkiet på arbejdspladsen. Førhen så man ikke de øverste ledere spise med medarbejderne, og dermed var det med til at udjævne niveauerne på arbejdspladsen.

I dag holdes julefrokoster ikke kun med arbejdspladsen, men også med venner og familie. Julefrokosten er i dag blevet det tidspunkt på året, hvor familier, venner eller kollegaer mødes og nyder hinandens selskab med god mad og festligheder. Især er det blevet populært at holde julefrokosten i København på grund af de mange fantastiske muligheder i hovedstaden.

Hvorfor holde fast i den gamle tradition?

Der er mange gode grunde til at holde fast i den gamle tradition med at holde julefrokost, både med familie og venner, men også med kolleger.

På arbejdspladsen kan en julefrokost være en god mulighed for at vise påskønnelse for medarbejdernes hårde arbejde i løbet af året. Derudover kan en julefrokost på arbejdspladsen være en god mulighed for at styrke forholdet til kollegerne. Derfor kan en julefrokost være en god investering for firmaet.

Det kan desuden være svært at få sat tid af til at se alle ens kære i dagligdagen. Derfor er en julefrokost en god mulighed for at holde kontakten ved lige med ens venner og familie. 

Uanset om din julefrokost holdes sammen med dine venner, familie eller kollegaer, er det en en god og sjov måde at afslutte året på sammen med dine nærmeste.

Book din julefrokost 2023 hos Wallmans

Vil du gerne kunne læne dig tilbage og nyde din julefrokost sammen med dine venner, familie eller kollegaer? Så hold jeres julefrokost eller firmajulefrokost i Cirkusbygningen.

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.