Wallmans & The square

Hoteltilbud

Show, 4-retters middag & hotel | En oplevelse for samtlige sanser

EN MAGISK oplevelse MED SHOW, MIDDAG OG HOTEL

Forkæl dig selv og din kæreste, venner eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans og et skønt hotelophold til særpris!

Oplev Wallmans anmelderroste Dinnerparty og overnat på det 4-stjernede The Square med inkluderet morgenmad fra kun DKK 1.247 pr. person. Wallmans byder på en lækker 4-retters middag og en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Efter den lækre mad og spektakulære underholdning slutter festen af i byens største natklub.

Priser

Prisen for et besøg i Wallmans samt en overnatning på Hotel The Square inkluderer Dinnerparty i kategori B, 4-retters middag med menu Wallmans eller Vegansk, natklub, overnatning på et dobbeltværelse & morgenmad.

Priser fra DKK 1.247,- pr person (onsdagspris) og gælder følgende dage:

Om hotel square

Ønsker du at opholde dig midt i København, og vil du samtidig kunne trække dig tilbage i rolige og stilrene omgivelser? Så giver The Square dig mulighed for begge dele. Det 4-stjernede hotel ligger et stenkast fra Cirkusbygningen og efter en festlig aften kan du træde ind i en varm og rolig atmosfære. Om morgenen kan du nyde en lækker morgenmad på 6.sal, med dejlige lysindfald og en udsigt over byens tage, som er en seværdighed i sig selv. Læs mere her.

Booking

For at bestille skal du kontakte Hotel The Square på telefon 3338 1200 eller ved at sende en e-mail til thesquare@arp-hansen.dk. Book senest dagen før kl.12.00. Du kan ikke booke dette hoteltilbud hos Wallmans, dog kan du opgradere kategori direkte hos os på telefonen 3316 3700 eller sende en e-mail til wecare@wallmans.com.

Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt prisændringer.