Wallmans & The square

pakketilbud

Show, 4-retters middag & hotel | En oplevelse for samtlige sanser | Læs mere om hotellet på www.thesquare.dk

6-stjernet SHOW, 4-retters MIDDAG & HOTEL

Forkæl dig selv og din kæreste, venner eller familie i efterårsferien med en fantastisk oplevelse i Wallmans og et skønt hotelophold hos The Square til særpris!

Hos Wallmans i Cirkusbygningen er vi tilsluttet vores brancheforening HORESTAs “SAFE TO VISIT”-program og godkendt til at have 500 personer pr. aften. Læs mere her.

Oplev Wallmans 6-stjernede dinnerparty og overnat på det 4-stjernede The Square med inkluderet morgenmad fra kun DKK 945 pr. person. Som en ekstra bonus får du også et glas mousserende vin på hotellet, inden du træder ind i Cirkusbygningens trygge rammer til aften fyldt med underholdning og store overraskelser!

Glæd jer til en lækker 4-retters middag, som kan nydes mens vores fantastiske artister underholder med musik, live-instrumenter, dans, comedy og akrobatik i verdensklasse! 

Priser

Prisen for et besøg hos Wallmans samt en overnatning på Hotel The Square inkluderer Dinnerparty i kategori B, 4-retters middag med Wallmans eller vegansk menu, overnatning på standard dobbeltværelse, et glas mousserende vin på hotellet samt morgenmad.

Priser fra DKK 945 pr person (torsdagspris) og gælder 41, 42 og 43 (torsdag, fredage og lørdag)

Om hotel square

Ønsker du at opholde dig midt i København, og vil du samtidig kunne trække dig tilbage i rolige og stilrene omgivelser? Så giver The Square dig mulighed for begge dele. Det 4-stjernede hotel ligger et stenkast fra Cirkusbygningen og efter en festlig aften kan du træde ind i en varm og rolig atmosfære. Om morgenen kan du nyde en lækker morgenmad på 6.sal, med dejlige lysindfald og en udsigt over byens tage, som er en seværdighed i sig selv. Læs mere om Hotel The Square.

Booking

For at bestille skal du kontakte Hotel The Square på telefon 3338 1200 eller ved at sende en e-mail til thesquare@arp-hansen.dk.

Du kan ikke booke dette hoteltilbud hos Wallmans, dog kan du opgradere kategori direkte hos os på telefonen 3316 3700 eller sende en e-mail til wecare@wallmans.com.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. Priserne er inklusiv service- og coronagebyr på DKK 40,- pr. billet.

Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt prisændringer.