Forlæng oplevelseN med en hotelovernatning

hotelpakker

En aften i Wallmans kan let og enkelt kombineres med et lækkert hotelophold i gåafstand fra Cirkusbygningen. Med en hotelpakke kan du og dit selskab forlænge den gode oplevelse og undgå at bekymre jer om, hvordan I kommer hjem.

show, middag & hotel

I Wallmans samarbejder vi med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København. Vi kan derfor tilbyde dig unikke fordele, når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty med overnatning på et af hotellerne i én samlet pakke. Læs mere om vores mange spændende hoteltilbud ved at klikke på hotellerne nedenfor.

særTILBUD TIL dig

Alle hoteller har sørget for en særlig pakkepris pr. person, så uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller gerne vil overraske dine venner og familie med en storslået oplevelse, så har du mulighed for det.

BOOK HOTELPAKKE

Ønsker du at booke en storslået oplevelse i Wallmans med en hotelovernatning på et af de bedste hoteller i København? Så book en hotelpakke allerede i dag. Kontakt det ønskede hotel og foretag jeres booking.

Sådan gør du: 

Hvis du har spørgsmål til vores hotelpakker, er du meget velkommen til at kontakte os på på telefon 3316 3700 eller mail wecare@wallmans.com.

Vi glæder os til jeres besøg!

HOTELPAKKER SKAL BOOKES DIREKTE HOS HOTELlet

4-stjernede hoteller:
3-stjernede hoteller: