Hotelpakker

En storslået aften i Wallmans kan let og enkelt kombineres med et hotelophold i gåafstand fra Cirkusbygningen. Med en hotelpakke behøver du ikke bekymre dig om, hvordan du og dine gæster kommer hjem. I kan med ro i sjælen opleve vores anmelderroste show, nyde en udsøgt 4-retters middag og slutte aftenen af i vores festlige natklub.

show, middag & hotel

I Wallmans samarbejder vi med en perlerække af skønne hoteller i hjertet af København. Vi kan derfor tilbyde dig unikke fordele, når du booker billetter til Wallmans Dinnershow med overnatning på et af hotellerne i én samlet pakke. Læs mere om vores mange spændende hoteltilbud ved at klikke på hotellerne nedenfor.

særTILBUD TIL dig

Alle hoteller har sørget for en særlig pakkepris pr. person, så uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller gerne vil overraske dine venner og familie med en storslået oplevelse, så har du mulighed for det.

BOOK HOTELPAKKE

Ønsker du at booke en storslået oplevelse i Wallmans med en hotelovernatning på et af de bedste hoteller i København? Så book en hotelpakke allerede i dag. Kontakt det ønskede hotel og foretag jeres booking.

Sådan gør du: 

  • Klik på det hotel du ønsker at bo på (eller vide mere om) og book hele oplevelsen direkte hos hotellet.
  • Vores partnerhoteller sørger for at booke pladser i Wallmans til dig og dine gæster og betaling foregår samlet til hotellet.
  • Drikkevarer og evt. tilkøb afregnes direkte med Wallmans på selve showaftenen.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores hotelpakker, er du meget velkommen til at kontakte os på wecare@wallmans.com.

Vi glæder os til jeres besøg!


Hotelpakker skal bookes direkte hos det ønskede hotel

4-stjernede hoteller:


3-stjernede hoteller: