Wallmans & Kong arthur

Hoteltilbud

Show, 4-retters middag & hotel | En oplevelse for samtlige sanser

EN MAGISK oplevelse MED SHOW, MIDDAG OG HOTEL

Forkæl dig selv og din kæreste, venner eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans og et skønt hotelophold til særpris!

Torsdag til lørdag i uge 41- 43 kan du opleve Wallmans anmelderroste Dinnerparty og efterfølgende overnatte på det 4-stjernede Kong Arthur med inkluderet spa fra kun DKK 1.217,- pr. person. Wallmans byder på en udsøgt 4-retters middag og en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Efter den lækre mad og spektakulære underholdning slutter festen af i byens største natklub.

Priser

Prisen for et besøg i Wallmans samt en overnatning på Hotel Kong Arthur er fra DKK 1.217,- pr. person (torsdagspris) og inkluderer:

Om hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur ligger i en lille, brolagt gyde let tilbagetrukket fra den vej, der fører rundt om Københavns gamle søer – midt i Nansensgadekvarteret, tæt på Torvehallerne og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station. På Hotel Kong Arthur kan du få alt fra ro og varme i Københavns største spa, til bæredygtig, nordisk morgenmad og en service så god, at den minder om omsorg. Vi byder vores gæster velkommen med et glas vin sidst på eftermiddagen, og tilbyder sightseeing og løbetur hver dag til de morgenfriske. Læs mere her.

Booking

For at bestille skal du kontakte Hotel Kong Arthur på telefon 3345 7777 eller ved at sende en e-mail til book@arthurhotels.dk. Book senest den 29. september 2019. Du kan ikke booke dette hoteltilbud hos Wallmans, dog kan du opgradere kategori direkte hos os på telefonen 3316 3700 eller sende en e-mail til wecare@wallmans.com.

Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt prisændringer.