En farverig oplevelse

Efterårsferie i København

Planlægger du din efterårsferie i København 2024 og leder efter en unik og uforglemmelig oplevelse? Så behøver du ikke at lede længere!

Wallmans anmelderroste Dinnerparty i efterårsferien er et must-see for alle, der elsker spændende underholdning og god mad. Med vores dygtige artister, lækre retter og førsteklasses team garanterer vi en aften, som er uforglemmelig.

Læs mere om Wallmans Dinnerparty, der afholdes i efterårsferien 2024, her på siden.

Wallmans Dinnerparty: Din ultimative oplevelse i din efterårsferie 2024 i København

Efterhånden som bladenes farver begynder at ændre sig, og luften bliver koldere, sørger vi for at sammensætte en spektakulær oplevelse, der omfavner den hyggelige stemning, som efteråret bringer med sig.

Allerede fra det øjeblik du træder ind gennem vores døre, vil du blive inviteret ind i en verden af ​​glamour, glitter og non-stop underholdning i vores fantastiske Cirkussal.

Vores Dinnerparty i efterårsferien er en af ​​vores mest spændende begivenheder i landet, og er perfekt til besøgende, der nyder deres efterårsferie i København 2024.

Oplev magien med vores talentfulde artister

Oplev sand magi i vores show, hvor nogle af verdens mest talentfulde artister samles for at skabe en fest, der vil efterlade dig og dit selskab målløse. Fra akrobater, til sangere og dansere, vil vores artister efterlade dig på kanten af ​​dit sæde med deres medrivende performance.

Og det er ikke kun de optrædende, der skaber en medrivende stemning i løbet af aftenen. Hele vores team har nemlig været med til at skabe et forrygende show i København i efterårsferien 2024, som er en fest for alle sanserne. Med forbløffende shownumre, utrolig lys og avanceret lyd, vil du føle, at du er en del af showet fra start til slut.

Få personlig betjening hos Wallmans

Hos Wallmans tror vi på, at hver detalje betyder noget. Derfor er vores team dedikeret til at give dig en aften, der er lige så problemfri, som den er uforglemmelig. Fra det øjeblik du og dit selskab ankommer, vil du modtage personlig betjening af vores venlige og professionelle personale. Uanset om du har brug for hjælp til at finde din plads eller har et spørgsmål om menuen, er vi her for at sikre, at din oplevelse bliver intet mindre end perfekt.

Når du ankommer til Wallmans under din efterårsferie i KBH 2024, vil du som det første blive mødt af vores personale og ført til dit bord. Vores sal er desuden designet til at give dig den perfekte udsigt over scenen, så du får en god udsigt til showet, uanset hvor du sidder henne.

4-retters menuer, der får munden til at løbe i vand

Efterhånden som du sætter dig til rette, vil vores tjenere og serverende artister begynde at servere din første ret. Vi tilbyder en række lækre 4-retters menuer, som du og dit selskab kan vælge mellem.

Til vores Dinnerparty i efterårsferien 2024 i København vil du og dit selskab nyde en sæsonbestemt menu, der viser det bedste fra efteråret. Det er den perfekte måde at fejre sæsonen med dine kære i løbet af efterårsferien.

Vores kokke bruger desuden kun de friskeste, lækreste ingredienser til at skabe en menu, der helt sikkert vil behage selv den mest kræsne gane. De 4-retters menuer består af en suppe, forret, hovedret og selvfølgelig er intet måltid på Wallmans komplet uden en lækker dessert til at afslutte aftenen.

Derudover tilbyder vi en række muligheder for at imødekomme forskellige allergier samt andre særlige ønsker til menuen, herunder vegetariske og veganske retter.

Du kan finde alle vores menuer på denne side.

Bestil dine billetter i dag!

Hos Wallmans forstår vi, at planlægningen af en aften i byen kan være tidskrævende, men hos Wallmans gør vi det nemt – vi klarer hele planlægningen for dig!

Du kan bestille dine billetter online, og vores team er altid klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have. Vi tilbyder også firmaarrangementer, så hvis du planlægger en aften ude med dine kollegaer i løbet af din efterårsferie 2024 i København, så er Wallmans det oplagte valg for dig.

Så hvorfor ikke besøge Wallmans i din efterårsferie? Vores Dinnerparty i efterårsferien er den perfekte måde at fejre sæsonen og skabe minder, der vil vare hele livet. Men vent ikke for længe med at bestille billetter, da der altid er høj efterspørgsel – især i løbet af efterårsferien i København 2024.

Book dine billetter via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online.

Se Wallmans Dinnerparty hele året

Det er ikke kun i efterårsferien i København 2024, at Wallmans Dinnerparty kan opleves. Du kan også invitere dine venner, familie eller kollegaer til julefrokost eller påskefrokost hos os. Se mærkedage og højtider her.

Uanset hvilken slags aften du leder efter, kan du altid forvente det samme høje niveau af kvalitet og sans for detaljer fra vores team. Vores artister, kokke og tjenere, osv. er alle dedikerede til at sikre, at din aften bliver fantastisk fra start til slut.