Show, middag & natklub

Ungdomspriser

Til Wallmans Dinnerparty tilbyder vi særlige ungdomspriser! Alle til og med 17 år får 30%* rabat på vores billetpriser i alle kategorier. Så saml dine venner, kollegaer eller familie til en fantastisk aften med anmelderrost show, lækker 4-retters middag & natklub.

Book ungdomsbilletter

Kontakt Customer Care på telefon +45 3316 3700, send en mail til wecare@wallmans.com eller book online. Der er et begrænset antal billetter.

Mindst en person i selskabet skal være min. 18 år. 

Husk at medbringe billedlegitimation ved showbesøget, da det skal forevises på forlangende.

Se normalpriser og salsplan her.

Wallmans Dinnerparty er et helaftensarrangement, der henvender sig til unge og voksne. Aldersgrænsen er min. 6 år, men vi anbefaler ikke at du medbringer børn under 12 år, da der bl.a. kan forekomme høj musik og seksuelle referencer i showet.

Vær opmærksom på at gæster under 18 år skal være i følge med en voksen og ikke må være i natklubben efter kl. 23.00. Af bevillingsmæssige årsager må gæster under 18 år ikke indtage alkohol i Cirkusbygningen. Ved overtrædelse af denne regel kan hele selskabet blive bortvist.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger eller bookinger fredage og lørdage i november-december samt nytårsaften.