Hold fødselsdagsfest i Cirkusbygningen

Skal din kommende fødselsdag fejres i hjertet af København? Så kom til Wallmans Dinnerparty og bliv fejret med charme, champagne og utøjlet humor, som du aldrig er blevet det før.

Wallmans Dinnerparty får du den mest fantastiske fødselsdagsfest med lækker 4-retters middag, mens du kan opleve et anmelderrost show, der byder på alt fra storslåede musikalske fortolkninger til forførende dans og vovet akrobatik, der nok skal tryllebinde dig og dine gæster. Forbered jer på at holde vejret i forbløffelse, når vi byder velkommen i Cirkusbygningens magiske rammer.

Vi lover desuden, at der nok skal komme en overraskelse eller to. Du fortjener nemlig den mest fantastiske fødselsdag.

På denne side kan du læse meget mere om at holde fødselsdag i Cirkusbygningen.

En sjov og anderlededes fødselsdagsfest i smukke rammer

Er du klar til at gøre din fødselsdag lidt ekstra spændende i år og fejre dagen i et af Københavns ikoniske vartegn? Så kig nærmere på Wallmans Dinnerparty. Vi sørger for rammerne, sceneshowet og klassikerne, så du og dit selskab kan blive underholdt hele aftenen.

Aftenen foregår inde i Cirkusbygningens fantastiske lokale, Cirkussalen. Cirkussalen er et storslået, historisk rum med højt til loftet og masser af plads til gæsterne. Vores professionelle service og unikke faciliteter skaber et vellykket arrangement i hjertet af København. Cirkusbygningen er derfor det perfekte sted til at fejre din næste fødselsdag.

Så hvis du ønsker at holde en sjov fest i spektakulære omgivelser, så kom og fejre den med os. Vi garanterer, at du og dit selskab ikke vil blive skuffet.

Vi står for planlægningen af fødselsdagen

Det kan godt være svært at finde det hele rigtige sted at holde sin fødselsdag og ikke mindst få planlagt det hele. Men hvorfor ikke bare skippe planlægningen og lade os stå for aftenen? Det eneste du skal gøre er at invitere dine venner og eller familie med til Wallmans Dinnerparty. Vi tager os af resten.

Vi har mange års erfaring med at holde fødselsdagsfester, og derfor tør vi godt love, at fødselaren får en helt uforglemmelig aften hos os. Uanset hvor I booker bord henne i Cirkussalen, vil der være fest og farver nok til alle. Og hvem ved? Det kunne være at fødselaren blev hyldet på vores storskærm.

Skal der være ekstra fokus på pynt, fest og farver? Så tilbyder vi desuden jeres helt egen celebrationpakke. Dette inkluderer, at I får 1 flaske sprudlende bobler, lækre macarons i forskellige farver og et festligt pyntet bord inkl. flag

En speciel menu til fødselsdagsfesten

Wallmans tilbyder en lækker smagsoplevelse, når du booker fødselsdag i Cirkusbygningen. Du får alle serveret en 4-retters menu, der helt sikkert vil tilfredsstille dine smagsløg.

Du kan vælge mellem 6 forskellige velsmagende menuer, som naturligvis kreeres af vores professionelle kokke.

Du kan blandt andet nyde den klassiske Wallmans-menu, der med garanti fuldender en god aften. Ellers kan du altid vælge mellem vores fem andre menuer, hvoraf en af dem er vegansk. Det er desuden muligt at tilkøbe drikkelse i løbet af fødselsdagsfesten eller forudbestille en drinkspakke, som vil stå klar, når du og dit selskab ankommer.

Har du særlige ønsker til menuen i form af allergener imødekommer vi selvfølgelig også dette. Husk dog at informere os i god tid.

Lyder det som noget for dig? Så kom og vær med til et uforglemmeligt måltid hos os!

Underholdning og show i verdensklasse

Fødselsdagsfesten er en vigtig begivenhed for de fleste, og derfor er der som oftest en entertainer med til større fester for at gøre arrangementet helt særligt. I år kan du få det bedste fra begge verdener med et spektakulært show, der inkluderer lækker mad, bl.a. serveret af talentfulde artister.

Til din fødselsdagsfest i København vil du og dine gæster blive underholdt af et fantastisk internationalt show med et twist af fødselsdagsfejring. Dette twist vil gøre festen endnu mere speciel for fødselaren. Showet er velegnet til både danske og udenlandske gæster til festen, da showet udføres på engelsk. Vores dygtige kokkes mad serveres desuden af de optrædende og tjenere. Du kan derfor være sikker på, at dine gæster vil nyde underholdningen og hele oplevelsen, og de vil helt sikkert nyde at fejre din særlige dag sammen med dig.

Underholdningen er altid i særklasse i Cirkusbygningen. Uanset om du holder julefrokost, polterabend eller nytårsfest i København.

Rund fødselsdagsfest

Man kan ikke underkende vigtigheden af fødselsdage – det er en fejring af livet. Det gælder, uanset om det er en rund fødselsdag eller ej. Dog er der noget helt særligt ved en rund fødselsdagsfest. Det er nemlig afslutningen på det foregående årti og begyndelsen på et nyt årti. Derfor giver det oftest anledning til et brag af en fest. Hvorfor ikke fejre den runde fødselsdag til Wallmans Dinnerparty?

Vi sørger for lækker mad, oppyntning, god service og ovenikøbet også for den bedste underholdning til fødselsdagen. Vores Dinnerparty er derfor et sikkert hit, når den runde fødselsdag skal være helt i top.

En fødselsdagsfest i hjertet af København

Vil du samle dine venner, familie eller kollegaer til fødselsdag i hjertet af København, behøver du ikke lede videre. Vi har de bedste rammer til at gøre din fest i København til noget helt specielt. Derudover har vi en af Københavns bedste placeringer.

Vi er placeret lige i nærheden af Vesterport station med flere parkeringsmuligheder tæt på, hvilket betyder, at du nemt kan komme til og fra Wallmans Dinnerparty. Så om du tager bilen eller S-toget, skal du nok komme frem til fødselsdagen i tide. Desuden er du og dit selskab i nærheden af et utal af skønne hoteller, hvis festlighederne skal fortsætte hele natten.

Book fødselsdag i dag

Lyder lækker mad, fantastisk underholdning og overraskelser, som noget for sig? Så hold din næste fødselsdagsfest til Wallmans Dinnerparty. Vi skal nok give dig ekstra opmærksomhed og spotlight, der gør din aften til noget helt uforglemmeligt.

Wallmans Dinnerparty spiller torsdag, fredag og lørdag, så du bestemmer selv hvilken af disse dage, din fødselsdag skal holdes. Book gerne i god tid, så du kan være sikker på at få billetter til lige præcis den dag, du ønsker – måske endda på selve fødselsdagen.

Hvis du ønsker at holde fødselsdag i Wallmans, så kontakt Customer Care via telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller book online. Vi glæder os til at høre fra dig og gøre din aften til noget helt særligt.