Særpris alle torsdage indtil juni 2022

Wallmans After work

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde Wallmans After Work. Et unikt koncept for dig og dine kollegaer, der giver jer mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty til særpris alle torsdage (og onsdage i juleperioden) indtil juni 2022.

For at benytte dig af denne mulighed skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev Wallmans After Work, hvor du efterfølgende vil modtage en mail med en rabatkode, som skal bruges ved booking.

Wallmans dinnerparty

Wallmans er stedet, hvor du og dine kollegaer samles til en aften med show, middag og masser af feststemning. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en række fantastiske shownumre fyldt med sang, dans, artisteri og akrobatik. Der er pause mellem hvert shownummer, så der er rig mulighed for at tale sammen.

Firmanavn på storskærm

Skal du og dine kollegaer fejre en særlig begivenhed? I Wallmans har I mulighed for at få jeres firmanavn på storskærm og dermed få ekstra opmærksom på aftenen. Husk at gøre opmærksom på dette, når du booker Wallmans After Work.

fantastisk 6-stjernet show

Glæd jer til at opleve et 6-stjernet show, som bl.a. byder på musik af Eurythmics og Queen, humor, magi og ikke mindst imponerende cirkusartisteri.

Børsen har skrevet: “Topunderholdende! En oplagt aften i byen for både danske og udenlandske forretningsforbindelser, hvis man skal vise, hvad København også kan byde på”

en smagsoplevelse ud over det sædvanlige

I Wallmans serveres en lækker 4-retters middag, som kan nydes under og mellem de forskellige shownumre. Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. 

Booking

Har du besluttet dig for at opleve Wallmans Dinnerparty? Book billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vær opmærksom på at du skal oplyse bookingkode fra din Wallmans After Work velkomstmail, når du foretager din booking. Tilbuddet gælder alle torsdage (og onsdage i juleperioden) til kategori øvre A, nedre A og B ved min. 6 personer. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger.