Særpris alle torsdage indtil juni 2021

Wallmans After work

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde Wallmans After Work. Et unikt koncept for dig og dine kollegaer, der giver jer mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty til særpris alle torsdage indtil juni 2021.

For at benytte dig af denne mulighed skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev Wallmans After Work, hvor du efterfølgende vil modtage en mail med en rabatkode, som skal bruges ved booking.

Wallmans dinnerparty

Wallmans er stedet, hvor du og dine kollegaer samles til en aften med show, middag & fejring. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en række fantastiske shownumre fyldt med sang, dans, artisteri og akrobatik. Der er pause mellem hvert shownummer, så der er rig mulighed for at tale sammen.

Firmanavn på storskærm

Skal du og dine kollegaer fejre en særlig begivenhed? I Wallmans har I mulighed for at få jeres firmanavn på storskærm og dermed få ekstra opmærksom på aftenen. Husk at gøre opmærksom på dette, når du booker Wallmans After Work. Læs mere om vores fejringsnummer her.

fantastisk 6-stjernet show

Glæd jer til at opleve et 6-stjernet show, som bl.a. byder på musik af Eurythmics, Lady Gaga og Queen, humor, magi og ikke mindst imponerende cirkusartisteri. Læs mere om showet her.

Børsen har skrevet: “Topunderholdende! En oplagt aften i byen for både danske og udenlandske forretningsforbindelser, hvis man skal vise, hvad København også kan byde på”

en smagsoplevelse ud over det sædvanlige

I Wallmans serveres en lækker 4-retters middag, som kan nydes under og mellem de forskellige shownumre. Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Se menuen her.

Booking

Har du besluttet dig for at opleve Wallmans Dinnerparty? Book billetter på telefon 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller online her. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Vær opmærksom på at du skal oplyse en bookingkode, som kun modtages via tilmelding til Wallmans After Work. Tilbuddet gælder til kategori øvre A, nedre A og B ved min. 6 personer. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, gavekort eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger samt november & december.

Showet spiller torsdag – lørdag. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.