TAG FESTEN TIL HELT NYE HØJDER

firmafest

Invitér dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere til Wallmans 6-stjernede Dinnerparty i hjertet af København. I Cirkusbygningen byder vi jer indenfor til en fantastisk aften med lækker middag, spektakulært show & natklub.

Hold jeres næste firmafest hos os og få en aften med ultimativ feststemning fra start til slut:

DE PERFEKTE RAMMER TIL din FIRMAFEST

Cirkusbygningens magiske omgivelser er perfekte til sociale aktiviteter for både små og store selskaber. Du har to forskellige muligheder for at holde firmafest:

Firmafest – op til 200 gæster

Oplev Wallmans Dinnerparty torsdag, fredag eller lørdag. Til Wallmans Dinnerparty bliver du og dine kollegaer en del af Københavns største fest med op til 1000 andre glade gæster. Nyd hinandens gode selskab, den lækre mad og lad jer underholde af et spektakulært show.

FIRMAFEST – over 200 GÆSTER

Hvis din virksomhed er mere end 200 personer, så har du mulighed for helt eksklusivt at leje Cirkusbygningen. Imponer dine gæster med en lækker middag og skræddersy aftenen med din egen underholdning og/eller kombinér den med shownumre fra Wallmans. 

INTERNATIONAL UNDERHOLDNING

I Cirkusbygningen byder vi på et international show i særklasse! Glæd dig til musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere, sprudlende energi, artister på live-instrumenter, dans, magi og akrobatik. Showet udføres på engelsk og kan derfor nydes af alle, både danske og udenlandske gæster.

Et elsket højdepunkt i Wallmans er aftenens fejringsnummer, hvor vi giver lidt ekstra opmærksomhed og spotlight til de gæster, der fejrer noget særligt. Skal I fejre fødselsdag, jubilæum eller noget andet?

en smagsoplevelse ud over det sædvanlige

Til Wallmans Dinnerparty er du og dine kollegaer er garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi serverer en lækker 4-retters middag, der er skabt af vores professionelle kokke. Hvis du er veganer eller har specielle ønsker til menuen, tager vi selvfølgelig hensyn til dette. Middagen serveres mellem og under de forskellige show-aktioner.

Det er muligt at vælge mellem 5 fantastiske menuer og forskellige vine (vin og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). Vores tjenere og serverende artister sørger for, at du og dit selskab bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

fortsæt festen i natklubben

Som gæst til Wallmans Dinnerparty får du ekstra underholdning og oplevelser inkluderet i billetten. Efter showet fortsætter festen i natklubben, hvor vi spiller vi de største hits fra 80’erne og 90’erne indtil i dag.

Wallmans Dinnerparty PROGRAM

KL. 17.30

Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Underholdning i foyeren

KL. 18.00

Seating. Du og dit selskab vil blive anvist et bord i Cirkussalen

KL. 18.30

Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

KL. 23.00

Showet slutter, og festen i natklubben begynder (natklubben åbnes for nye gæster kl. 23.30).

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

KONTAKT

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for sommerfest i Cirkusbygningen. Kontakt os på telefon +45 3316 3700, mail wecare@wallmans.com eller send en forespørgsel.