Cirkusbygningen har en række fantastiske muligheder for både små og store virksomheder, uanset om I skal holde møde, konference eller fest. Find det, der passer bedst til jer.

business break

Female acrobat

Ønsker din virksomhed en storslået aften for alle medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder? Så kom i Wallmans til show, middag og natklub – alt under ét tag. Hvad enten I er 2, 25 eller 200, så er I garanteret en fantastisk oplevelse.

Læs mere

Wallmans on tour

Nu kan Wallmans-oplevelsen og artisterne komme dit event. Hvis du og din virksomhed ikke har mulighed for at opleve Dinnershow i Cirkusbygningen, så har I mulighed for få Wallmans professionelle artister til at optræde til jeres event.

Læs mere

working dinnershow

Buddha Lounge

Hold dit næste møde i Cirkusbygningens magiske gamle stalde, Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med middag og storslået show i Cirkussalen. Kontakt Cirkusbygningen for at høre mere.

Læs mere

Lej Cirkusbygningen

Er du interesseret i at leje hele Cirkusbygningen til dit næste event, konference, awardshow eller noget helt andet, så kontakt Cirkusbygningen. I har også mulighed for at leje de gamle stalde,  Buddha Lounge.

Læs mere

Send Forespørgsel