BUSINESS & PLEASURE

for virksomheder

Wallmans i Cirkusbygningen byder på en række fantastiske muligheder for både store og små virksomheder – uanset om der skal holdes møde, kick off eller firmafest. Find det, der passer dig bedst!

Business break

Kvindelig sanger på et flyvende piano

Tag dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere med til Business Break i Wallmans. I er garanteret en fantastisk aften med lækker middag, spektakulært show – og endda mulighed for at blive fejret i løbet aftenen, bl.a. med firmanavn på storskærm.

Firmafest

En mandlig og kvindelige akrobat i lygtepæl

Tag firmafesten til helt nye højder! Oplev Wallmans Dinnerparty sammen med andre gæster eller lej Cirkusbygningen helt eksklusivt til dit eget event.

Working dinnerparty

Hold dit næste møde i Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med middag og 6-stjernet show i Cirkussalen.

Wallmans on tour

Hvis du og din virksomhed ikke har mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen, så har I mulighed for få Wallmans professionelle artister til at optræde til jeres event.

Lej Cirkusbygningen

Er du interesseret i at leje hele Cirkusbygningen til dit næste event, konferencemiddag, awardshow eller noget helt andet? Så kontakt Cirkusbygningen.