Business & pleasure

B2b muligheder

Wallmans i Cirkusbygningen byder på en række fantastiske muligheder for både små og store virksomheder – uanset om der skal holdes møde, kick off eller fest. Find det, der passer bedst til din virksomhed.


Wallmans After work

Nyhed! Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde Wallmans After Work. Et unikt koncept for dig og dine kolleger, der giver jer mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty til en eksklusiv pris alle torsdage.

Business break

Invitér dine kolleger på Business Break i Wallmans. I er garanteret en fantastisk aften med lækker middag, spektakulært show – og endda mulighed for at blive fejret i løbet aftenen, bl.a. med firmanavn på storskærm.

Working dinnerparty

Hold dit næste møde i Cirkusbygningens magiske gamle stalde, Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med middag og storslået show i Cirkussalen. Kontakt Cirkusbygningen for at høre mere.

Wallmans on tour

Hvis du og din virksomhed ikke har mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen, så har I mulighed for få Wallmans professionelle artister til at optræde til jeres event.

Lej Cirkusbygningen

Er du interesseret i at leje hele Cirkusbygningen til dit næste event, konference, awardshow eller noget helt andet, så kontakt Cirkusbygningen. I har også mulighed for at leje de gamle stalde, Buddha Lounge.