Cirkusbygningen har en række fantastiske muligheder for både små og store virksomheder, uanset om I skal holde møde, konference eller fest. Find det, der passer bedst til jer.

business break

Ønsker din virksomhed en storslået aften for alle medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder? Så kom i Wallmans til show, middag og natklub – alt under ét tag. Hvad enten I er 2, 25 eller 200, så er I garanteret en fantastisk oplevelse.

Læs mere

Wallmans on tour

Nu kan Wallmans-oplevelsen og artisterne komme dit event. Hvis du og din virksomhed ikke har mulighed for at opleve Dinnershow i Cirkusbygningen, så har I mulighed for få Wallmans professionelle artister til at optræde til jeres event.

Læs mere

working dinnershow

Buddha Lounge

Hold dit næste møde i Cirkusbygningens magiske gamle stalde, Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med middag og storslået show i Cirkussalen. Kontakt Cirkusbygningen for at høre mere.

Læs mere

Lej Cirkusbygningen

Er du interesseret i at leje hele Cirkusbygningen til dit næste event, konference, awardshow eller noget helt andet, så kontakt Cirkusbygningen. I har også mulighed for at leje de gamle stalde,  Buddha Lounge.

Læs mere

Send Forespørgsel

undefined

undefined

undefined