BUSINESS & PLEASURE

for virksomheder

Wallmans i Cirkusbygningen byder på en række fantastiske muligheder for både store og små virksomheder – uanset om der skal holdes møde, kick off eller firmafest. Find det, der passer dig bedst!

BUSINESS BREAK

Tag dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere med til Business Break i Wallmans. I er garanteret en fantastisk aften med lækker middag, spektakulært show – og endda mulighed for at blive fejret i løbet aftenen, bl.a. med firmanavn på storskærm.

Kvindelig sanger på et flyvende piano

FIRMAFEST

Tag firmafesten til helt nye højder! Oplev Wallmans Dinnerparty sammen med andre gæster eller lej Cirkusbygningen helt eksklusivt til dit eget event.

En mandlig og kvindelige akrobat i lygtepæl

WORKING DINNERPARTY

Hold dit næste møde i Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med middag og 6-stjernet show i Cirkussalen.

Bord dækket op til middag

WALLMANS ON TOUR

Hvis du og din virksomhed ikke har mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen, så har I mulighed for få Wallmans professionelle artister til at optræde til jeres event.

Mandlig akrobat i badekar

LEJ CIRKUSBYGNINGEN

Er du interesseret i at leje hele Cirkusbygningen til dit næste event, konferencemiddag, awardshow eller noget helt andet? Så kontakt Cirkusbygningen.

Bord dækket op til middag