Cirkusbygningen har en række fantastiske muligheder for både små og store virksomheder, uanset om I skal holde møde, konference eller fest. Find det, der passer bedst til jer!

business break

Female acrobat

Ønsker jeres virksomhed en storslået aften for jer selv, jeres samarbejdspartnere eller kunder? Så kom i Wallmans til show, middag og natklub – alt under ét tag! Hvad enten I tæller 2, 10, 25 eller 200, så er I garanteret en uovertruffen oplevelse.

Læs mere om Business Break her.

Wallmans on tour

Nu kan Wallmans-oplevelsen og artisterne komme til jer! Hvis I ikke har mulighed for at opleve Dinnershow i Cirkusbygningen i København, så har I nu mulighed for at hæve niveauet for jeres event med optræden af Wallmans professionelle artister.

Læs mere om Wallmans on Tour her.

working dinnershow

Buddha Lounge

Hold jeres møde i Cirkusbygningens magiske gamle stalde, også kaldet Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med en 4-retters middag og storslået show i Cirkussalen. Kontakt Cirkusbygningen Konference & Event for et tilbud.

Læs mere Working Dinnershow her.

Lej Cirkusbygningen

Ønsker I at leje hele Cirkusbygningen til jeres næste konference, fest, jubilæum, award eller noget helt andet, så kontakt Cirkusbygningen Konference & Event. I har også mulighed for at leje den mindre Buddha Lounge, i de gamle stalde.

Læs mere om leje af Cirkusbygningen her.

Send Forespørgsel